![]() |
היוזר גולדבן הושעה לתקופה של שבוע
על מריבות בפורום
להתווכח מותר ,לפעמים זה מקובל ,אבל לתקוף משתמשים סתם זה לא במקום .. אני מפנה אותך לחוקי הפורום : " 3) כמה מילים של חוסר סובלנות בואו נודיע על זה בקולי קולות ; לא נסבול בפורום הזה גילויי שנאה,גזענות ,או אפלייה,בנוסף אנחנו לא נסבול איומים על גבי הפורום ,מריבות (להיתווכח מותר ,אבל שישאר בנושא הדיון ,כשזה גולש ל"אמא שלך ככה וככה " זה כבר לא ויכוח ) ואלימות מילולית . הפרה של חוק זה תגרור באן מיידי לחודש לפחות ." |
הייתי בטוח אתה תיכתוב:
להתווכח מותר ,לפעמים זה מקובל ,אבל לתקוף את עצמך זה לא במקום .. |
ציטוט:
אני מתנצל אם גם אני חרגתי מחוקי הפורום ... כי העלבתי אותו בכמה וכמה ט'רדים חזרה אחרי שהוא התחיל לקלל אותי אישית ... אני לא נוטה לעשות כך , אך הוא באמת חצה את הגבול מבחינתי... שנית אני מתנצל לא יקרה שוב |
ציטוט:
|
תאכלס הגיע לו ספאמר לא קטן גם
|
mortex נקה תלשון..היא חומה:)
|
lol
// |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה יציאה אחי! חחחחחחחחח :bow: |
"
3) כמה מילים של חוסר סובלנות בואו נודיע על זה בקולי קולות ; לא נסבול בפורום הזה גילויי שנאה,גזענות ,או אפלייה,בנוסף אנחנו לא נסבול איומים על גבי הפורום ,מריבות (להיתווכח מותר ,אבל שישאר בנושא הדיון ,כשזה גולש ל"אמא שלך ככה וככה " זה כבר לא ויכוח ) ואלימות מילולית . הפרה של חוק זה תגרור באן מיידי לחודש לפחות ."[/quote] אז למה שבוע ? :) |
ציטוט:
התחשבתי בזה שהוא יוזר ותיק ,והיו עוד נסיבות. כשבן יחזור בעוד שבוע הוא מוזמן לספר :) |
ציטוט:
הזכרת לי את אולמרט שהיתפטר חחח!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ