![]() |
שאלה|% שומן
צהריים/בוקר טובים:lol:
קיצור רציתי לבדוק כמה בערך בנאדם רגיל אמור לרדת באחוזי שומן שלו ב3חדש ועוד משו אני עכשיו 16% ככה כדאי להתחיל מאסה או להמשיך חיטוב ל 10-13% ואז משם להתחיל מאסה נקיה מה אתם אומרים? |
אם אתה על 16% עדיף שתעשה חיטוב ואז תעבור למאסה...
|
לא נכון !!
אם הוא שחיף של פחות מ 70 קילו ויש לו אחוזי שומן גבוהים כמו לכל אלו שלא הרימו שקית מכלת בחיים שלהם הוא צריך מאסה, אוטומטית שהוא יעלה שריר האחוז שומן בגוף יירד , כי זה אחוז זה יחסי. אחרכך שתהיה לו מאסה של שריר שיחטב בלי מאסת שריר לא מחטבים !! כי אחרכף ניראים כמו אלו מביופרה או סומליה. |
אמ אני שוקל בדיוק 70 קילו...
אני כבר חדשיים במכון ואני מתפתח לא רע כל הזמן הזה כאילו הייתי בחיטוב והורדתי כמעט 4% שומן אז השאלה שלי עכשיו זה מאסה או חיטוב... |
תצבור מסה, ואחר-כך תחטב.
בהצלחה. |
מסה קודם כל
|
סבבה עוד שאלה..
אם אני יעלה מאסה נקיה (300 קלוריות מעל הbmr X1.2) אני יעלה רק מאסה וכמעט שלא שומן נכון? אז האחוז שומן שלי אוטומטית ארד שאני יגדל לא? |
ציטוט:
תיהיה אולי עלייה קטנה במסת השומן. הרי מה זה אחוז שומן? משקל הגוף=מסת שריר, מסת שומן, נוזלים וכו'... אז אם בנאדם שוקל 100 על 20% שומן= נניח- 40 גרם נוזלים 40 גרם שריר 20 גרם שומן. ואם הוא עולה במסת השריר---> 30 גרם נוזלים 10 גרם שומן 60 גרם שריר. סתם דוגמא. אבל בעצם השומן האמיתי לא ירד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ