ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה דעתכם לגבי תרגילים סטטים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=41147)

raiber 18-09-08 03:43

מה דעתכם לגבי תרגילים סטטים?

זה חשוב לעבוד בצורה סטטית?(ברור שבנוסף לרגיל)
לדוגמה: עדיף לי להכניס לתרגילי הבטן שלי תרגיל סטטי כולשהו?(שאני יחזיק את עצמי במצב כולשהו בסביבות דקה)

Dark_Muse 18-09-08 04:48

:)
עבודה סטטית על הבטן (או כמו שאוהבים לכנה אותה "core") היא בהחלט יעילה. אם כבר אתה נותן 2-3 תרגילים לבטן, אז המלצה שלי היא באמת שאחד מהם יהיה כזה.

raiber 18-09-08 07:38

אז אתה אומר להכניס תרגיל אחד לתוכנית שלי?
אני מכיר מיליון סוגים של תרגילים, אבל אני לא כל כך יודע איזה מהם כדי לי להכניס לתוכנית...
פעם פשוט עבדתי על הבטן עם כמות מטורפת של חזרות, ועכשיו באמת יש לי בטן חזקה(מאוד)
אבל אני חייב לציין שזמן דיי קצר אחרי שהתחלתי לעבוד על הבטן בטווח חזרות של בערך 20-25 כבר רואים שינוי בדפינישין בין השרירים :)
אשמח לקבל ממך(או מכל אחד אחר) תשובה בקשר לאיזה תרגיל להכניס,תודה!

Dark_Muse 18-09-08 09:05

תראה,
אם אתה מתאמן בתרגילים מורכבים שדורשים עבודת ייצוב רבה, אז תדע שזה מספיק. אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על לעשות כמה תרגילים לבטן, לבחור איזה תרגיל שכזה (נניח להיות במצב של כמו שכיבות סמיכה, רק לעמוד על האמות לכמה זמן - זה די קשה) לא יהיה רע בתוך אימון הבטן. זה עדיף מ 3 תרגילים שונים של כפיפות בטן :-)

the animal 18-09-08 16:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646806)
תראה,
אם אתה מתאמן בתרגילים מורכבים שדורשים עבודת ייצוב רבה, אז תדע שזה מספיק. אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על לעשות כמה תרגילים לבטן, לבחור איזה תרגיל שכזה (נניח להיות במצב של כמו שכיבות סמיכה, רק לעמוד על האמות לכמה זמן - זה די קשה) לא יהיה רע בתוך אימון הבטן. זה עדיף מ 3 תרגילים שונים של כפיפות בטן :-)

אני אקדופ אחריך בכל הפוסטים, זה טוב לך!

trx--->sus 18-09-08 19:12

לדעתי מיותר אבל אני לא כל כך התעמקתי בנושא

the animal 18-09-08 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 647086)
[/b]

אני אקדופ אחריך בכל הפוסטים, זה טוב לך!

ארדוף*

Dark_Muse 18-09-08 23:39

למה שתרדוף אחרי?

MagneZium 18-09-08 23:43

בעיקרון כיווצים איזומטריים נחשבים להכי פחות "אפקטיביים" מבין ה3 שיש
אקצנטרי-חשוב מאוד ועוזר לפיתוח כוח מרבי של השריר
קונצנטרי -בחלק זה של התנועה יש הפרשה מוגברת של gh
איזומטרי(להחזיק במקום)הכי פחות יעיל עם זה לפיתוח כוח או הפרשת הורמונים כאלו ואחרים בכללי זה נחמד פעם ב.. להרגיש את "השרפה " בשריר

Ferrari F430 18-09-08 23:56

מזה תרגיל סטטי ?
יש למישהו תמונה/סרטון ?

HallucinogeN 19-09-08 01:08

סטטי = לא בתנועה.
כלומר, להגיע לשיא התנועה בתרגיל ספציפי ו"להחזיק" את השרירים, לא לזוז.

raiber 19-09-08 02:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 646806)
תראה,

אחי, אני לא מרגיש כלום בתרגיל הזה..
הבטן שלי מאוד חזקה.. אני יכול להחזיק את עצמי במצב הזה איזה שלוש דקות ולא להרגיש כלום..

אז בקיצור אתם אומרים שמיותר להוסיף תרגיל סטטי?
כל הכיווצים למיניהם זה מספיק?

HallucinogeN 19-09-08 02:59

תעשה כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקולות וברכיים כפופות כמה שפחות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ