![]() |
שאלה על סטים
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אימון ab
כמה סטים אני צריך לעשות לשריר קטן ושריר גדול? 9 לגדול ו6 לקטן זה בסדר? ועוד משהו ? - איזה שרירים קטנים יש בגוף? - איזה שרירים גדולים יש בגוף? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר להגיד סוג של שריר קטן מורכב או בינוני ולכתפיים תביא 8סטים בהצלחה. |
ציטוט:
אבל אני חושב שהוא נחשב לשריר קטן. |
הוא נחשב לשריר קטן
אבל כתף אחורית עובד די חזק בפולי/מתח רחב אז לא חייבים לתת לה דגש... |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכתף זה שריר קטן |
ציטוט:
וכתף הוא לא שריר קטן אלה שריר קטן מורכב שכבר אמרתי לך שהוא בנוי מ 3 חלקים אן לי כוח לפרט. |
ציטוט:
צום קל |
:cool:
ציטוט:
|
אני אישית מקדיש יום רק לכתפיים.
אני מתחיל בלחיצת כתפיים במכונה שמתחלקת לשתי אחיזות. אחת שעובדת על הכתף הפנימי והחיצוני. 4 סטים לכל אחד, לא כולל חימום. אחרכך אני עובר לפריסת כתפיים לפנים 3 סטים, ואז פריסת כתפיים בשכיבה, לא זוכר בדיוק איך נקרא התרגיל אבל אני שוכב על הבטן ופורס את הידיים מתחתיי עם משקולות, עוד 4 סטים. הכתפיים אצלי מתפתחות בצורה יפייפיה, מה שכן זה abcd, חוץ מהתרגיל האחרון שאני עושה אתה יכול לעשות את השלושה. יצא לך 12 סטים לכתפיים. |
ציטוט:
דבר ראשון כתף זה שריר קטן... כתף אחורית בתכנית ab לא צריכה לעבוד חתירה במצב צר לא נוגעת בכתף חתירה במצב רחב רק הכתף אחורית עובדת ופולי רחב כן מגרה חזק את הכתף חזה זה שריר גדול ובתכנית ab אתה נותן שלושה תרגילים לשריר גדול אז כן עובדים על חזה עליון באותו עיניין כתף מהיותה שריר קטן בעל שלושה ראשים[כמו טרייספס] צריכה שני תרגילים מבודדים עליה אז נותנים תרגיל לאמצעי ולקידמי כשהאחורית מקבלת את הגירוי שלה מפולי רחב בחייאת אחי אל תתווכח כי זה לא עיניין של דעה ככה הגוף שלנו עובד אז בבקשה מספיק נמאס מוויכוחים שלא יובילו לשום מקום כי זה להתווכח על עובדות |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ