![]() |
תכנית אימונים חדשה ab
a:
רגליים- סקוואט חופשי 4 סטים 10 חזרות כפיפת ברכיים 4 סטים 10 חזרות תאומים- עבודה משולבת של 3 וריאציות בסט בעיקרון זה כמו טריסט כזה 3 סטים 3X 10 חזרות חזה- לחיצת חזה 4 סטים 8,8,6,6 cross over בשכיבה 3 סטים 10 חזרות לחיצה בישיבה 3 סטים 8 חזרות +סופר סט שכיבות שמיכה על בוסו זה הרבה יותר קשה השכיבות שמיכה זה המקסימום שאני מצליח (לא שאני עושה 5 ואני נופל ) בכללי אני עושה חמישים בלי בעיה אבל אחרי הלחיצה וכל האימון חזה יוצא לי 20 ככה יד אחורית- פשיטה בפולי 3 סטים 10 חזרות קיקבאק 3 סטים 8 חזרות פשיטה מאחורי הראש עם משקולת ב2 ידיים 3סטים 12 חזרות b: גב- חתירה בכיפוף 4 סטים 8 חזרות חתירה שונה עם משקולות יד 4 סטים 10 חזרות משיכת פולי עליון 3 סטים 8 חזרות +סופר סט פול אובר בפולי 3 סטים 8 חזרות כתפיים- לחיצת כתפיים משקולות יד3 סטים 10 חזרות פשיטת כתפיים קדימה 4 סטים 8 חזרות הנפה קדימה בפולי 3 סטים 8 חזרות לחיצת טרפזים עם מוט אולימפי מאחור-4 סטים 12 חזרות יד קדמית- פטישים עם חבל בפולי 3 סטים של 10 כפיפת מרפקים עם דאמבלים במקום שעושים בו פריצר 3 סטים 10 חזרות כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי 3 סטים 10 חזרות זהו חשוב לציין שכבר עשיתי את כל התוכנית a+b ואני ממש מרוצה |
בלי המסטרינג ברגליים?
ביד אחורית הייתי מוסיף לחיצה צרפתית ומוותר על קיקבאק או פשיטה מאחורי הראש. גם מתחיל עם הלחיצה, ועושה 4 סטים. לא מבין למה 2 הנפות קדימה, ועוד אחרי לחיצה, שכתף קדמית עובדת הרבה.. תחליף הנפה אחת קדימה, בהנפה לצדדים. יד קדמית פשוט הייתי מציע לך להתחיל עם כפיפה עם מוט אולימפי. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה שמת פה 7 סטים לכתף קדמית + 3 סטים לתיכונה+קדמית = מוגזם! תשים 4 סטים של לחיצה, תוסיף 3 סטים של הנפה לצדדים וגמרת תסיפור של הכתפיים.. |
ציטוט:
אני מרגיש שהיד עובדת והנפה לצדדים היה הכל התכניות שעשיתי עד היום אני רוצה לגוון קצת ואת היד קדמית אני מתחיל עם אולימפי זה לא היה מסודר.... תודה על התגובה! נ.ב המסטרינג =כפיפת ברכיים |
כן לא שמתי לב לכפיפת ברכיים.
בכל זאת בכתף אתה עושה פעמיים מלפנים, וגם הפרס עובד על הקדמית. תעשה אולי הנפה לצדדים בקאבל? |
זה בעיה אחי כל התוכניות שלי עד היום כללו הנפה לצדדים ונמאס לי מזה כבר...
|
ציטוט:
כשאתה תופס את המוט ומביא אותו לסנטר... או אולי לעשות הרחקה (הצידה) במכונה, או בכבל... |
ציטוט:
2. תחליף את הרגליים בכתפיים. 3. מה אתה עושה לבטן? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ