![]() |
בישביל להיות מוכן לקיץ מתי להתחיל חיטוב?
שמעו אני על 19 אחוזי שומן מתי אתם אומרים כדי להתחיל חיטוב חודש הבא או עוד חודשיים?
|
בתחילת מרץ תתחיל חיטוב יהיה לך בערך חודשיים וחצי עד שממש יתחיל הקיץ
|
תקח את הזמן ככה בממוצע 3 שבועות לאחוז שומן
ותעשה את החיטוב יפה עם רפידינג וכל זה ועוד תעלה קצת במאסה בדרך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אל תשכחו דבר אחד , לאחד יכול להיות ממש קל לאחר יכול להיות ממש קשה
גנטיקה, חילוף חומרים ושלל הירקות |
שמע זה תלוי,
למשל אני לא עשיתי חיטוב אף פעם, אז התחלתי מעכשיו... אני לא רוצה להסתכן בבעיות. אז לקחתי לי הרבה זמן, מעכשיו אני מתחיל. מקסימום אם אני יסיים כבר לפני הקיץ אז אני "אעלה נקי" ואז עוד חיטובון קצרצר לפני. אני מציע לך לחשוב עם עצמך, אם אתה בטוח ויודע שתוך חודשיים שלוש תגיע למטרה שלך, אז תתחיל בחודש 3 ככה. אם אתה לא יודע מה היכולות שלך, תתחיל לפני. |
ציטוט:
בחיים לא עשיתי חיטוב ואני חושב שאתה צודק למה לקחת סיכון שנה שעברה גם אמרתי אמרתי בסוף לא עשיתי שום חיטוב שום דבר סתם טמבל טוב אז לא ידעתי כלום בנושא כימאת רק בחצי שנה האחרונה התחלתי להבין ומאז גדלתי בהרבה מסה טוב חודש הבא אני חושב אני יתחיל לא? |
Ud2 להמונים, 8 שבועות 5 % פחות :d
|
הכל תלוי כמה אחוז שומן אתה כרגע, לכמה אתה רוצה להגיע, לכל אחד קצב ירידה שונה, עד כמה אתה יכול להתמיד, עד כמה אתה מסוגל לקצץ באכילה? זה לא עניין פשוט. אני אישית הייתי עושה כמו שנדב אומר, אם אתה על אחוז שומן גבוהה (מעל 18-19) תתחיל עכשיו, תראה שסיימת לפני הזמן, תעשה עלייה נקייה ותעשה עוד חיטובון לפיניש. אם אתה קצת פחות אתה יכול להתחיל עוד חודש-חודשיים, תמיד טוב לקחת אקסטרא במקרה וזה חיטוב ראשון
|
אוקי הבנתי נתחיל החודש אני מאמין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ