![]() |
דוגמאות להצלחות בלי בית ספר.
היה לי וויכוח עם חברים על זה לא רק באמצעות לימודים אפשר להצליח בחיים. מפה לשם הבאתי דוגמאות להצלחה כאלה כמו למשל ביל גייטס ואלברט איינשטיין..
ועכשיו סתם מעניין אותי לדעת איזה עוד אנשים הצליחו ככה.. אז אם אפשר, להביא שמות של אנשים ואת הסיפור שמאחוריהם. יכול להיות מעניין על הדרך... |
אונסיס
אונסיס המיליאדר זיכרונו לברכה זה מיוון
שבגיל 12 או 14 לא זוכר נסע לארצות הברית לבד בלי משפחה ובטח בלי לימודים ונהיה לבסוף אחד האנשים המשפעים והעשרים ביותר בנוסף הוא היתחתן אם אלמנתו של גון קנדי הנשיא האמרקאי שנירצח על ידי לי אורסולוד משהו |
אמינם ושאר הראפרים
|
עזוב אחי, הסיכוי להצליח לבנאדם חסר השכלה לעומת בנאדם עם השכלה הוא אפסי.
בקיצור, תשכיל. אז נכון, יש אנשים שלא למדו, עישנו ג'וינטים בתיכון על הדשא, ונהיו איכשהו מליונרים, אבל זה 1 ל... |
לגבי אלברט איינשטיין
רק לידיעתך, זה נכון שאיינשטיין פרש מהתיכון אבל הוא עשה את זה כדי ללמוד באוניברסיטה.
ככה שלהגיד שהוא הצליח בלי ללמוד זה טעות. לגבי ביל גייטס אנ'לא יודע.... |
לשאלה שלך- כל מי שיש לו כישרון מיוחד כמו זמרים, שחקנים, ספורטאים וכו'
|
אתה מתכנן לפרוש מבצפר או משהו ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מעניין אותי פשוט... |
ציטוט:
כשמגיעים מצבים כאלה תמיד מפתחים דעות שונות לגבי דברים בחיים ומשם רק התחזקה הדעה שלי לגבי זה שלא חייב לימודים כדי להצליח בחיים. |
ז'אן קלוד ואן דאם
דייב מסטיין |
ציטוט:
כבר חשבתי משהו יותר רציני כמו נגיד בעיה כלכלית למרות שלא חסר לך כסף ממה שהבנתי :whistle: (הכל בהומור) בכל מקרה עד שלא מעיפים אותך רשמית מהבצפר אל תעזוב תאמין לי אתה תתגעגע למסגרת הזאת גם אם לא תוציא בגרות לפחות שיהיה לך 12 שנות לימוד זה גם משהוף בגרות תמיד תוכל להשלים במקרה ולא יודע מה הסיבה שלא עשית בבה"ס בכל מקרה לשאלה שלך תקרא כאן משהו דומה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232063.0 |
לא חייב רק וונדליזם כדי לעוף מבצפר.. אני לא מכיר אחד שעף מהבצפר בגלל זה אצלנו..
אבל התקופה הזאת היא יותר הסבר ללמה אני חושב ככה גם. (בקשר ללימודים) |
אתה נראה ילד טוב, איך אתה מגיע למצב כזה
|
ציטוט:
|
עזוב שטויות עדיף לסיים בצפר יענו על גבול הכמעט ולא, ולצאת עם תעודת בגרות מאשר בלי... תראה, לישראלי ממוצע אין הרבה אם בכלל סיכוי להצליח בלי השכלה, ואלה שמצליחים יכולים יום אחד ליפול ומשם הדרך היא חד כיוונית - למטה.
אז עשה לעצמך טובה ותתחיל להשקיע בלימודים. |
למה אתה חושב שכל מי שהולך לאוניברסיטה מצליח?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ