![]() |
חדש פה אני על מסה
הי חברה =]
אני בן 15 מתאמן שנה כבר ... היקף 38.5 שוקל 74 גובה מטר 68 http://www.tipo.co.il/zone/TipoPrevi...4226812u28.JPG |
אם זאת יד 38 וחצי שיקטן לי הזין ב5 ס"מ
|
תלמד למדוד אני רואה פה יד 34 בלחץ.
|
לא קרוב ל38 בכלל לי יש יד בערך 34 וחצי והיא נראת טיפה יותר גדולה משלך
|
הנה שוב נכנסים כל מומחי ניתוחי התמונות ... למיניהם שלמדו תואר באוניברסיטת שקר...
תרגעו מה אתם יודעים בכלל על ההיקפים שלו מהתמונה הזו ? |
אתם כל אחד אומרים לו את זה אבל צריך לדעת למי להגיד,
הפעם אני בטוח שאתם צודקיים ב100 אחוז 38cm על מטר 68 אמור להיות משהוא גדול מאוד מאוד ומה שאני רואה פה לא מתקרב לזה לא משנה כמה הפוזה לא היתה טובה. אבל שיהיה אני לא יתחיל להיתווכח אחי יש לך עליה נחמדה אבל אפשר יותר לשנה אבל שנה ראשונה לומדים לגדול. ניראה איך תמשיך מפה. |
אני עם היקף 38 וחצי אני אומר לך תראה
עם אתה חושב שאני לא 38וחצי תראה תתמונה וזהו
http://www.tipo.co.il/zone/TipoPrevi...2766012u28.JPG תראה טוב |
מה הקטע של הדלי?.. מודדים על יד קרה לא חמה.
הוא שוקל 74 ככה שהגיוני מאוד שיהיה לו 38. נראה נחמד בהצלחה בהמשך! |
טוב טעות שלי בתמונה הראשונה נראיתה יותר קטן בתמונה השנייה זה כבר נראה 38 סליחה גבר!
|
סתם לדעת הדלי שאתה מחזיק שם זה ממותה של אינטראקטיב ? או שזה חומרי בניין או משהו ואני סתם מושפע ?
|
ישר זיהיתי אותו , זה עומרי שרירים ברמה של wwe..(משהו כזה?)
|
לא אחי תאמתתתת זה לא ניראה 38 וחצי אבל אולי אני טועהה
ועומרי איפה החיטובבב שלךך הלךך |
ציטוט:
וגבר תנסה לעלות עוד פוזה של היד בלי להרים דלי כבר כדי שהיד תהיה יותר גדולה.. |
אחלה יד!
|
ציטוט:
אה סליחה אחי טעיות פשוט הידיים בתמונה הראשונה יצאו קטנות. |
ניראה אחלה!
והיד כה ניראת 38 בתמונה השנייה וגם לפי הנתונים המשקל והגובה שלו זה הגיוני מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אחי זה הוא..אבל יש לו אתר בטיפו ,הוא תמיד זילזל בפורום הזה ולא אהב תחבר'ה שיש פה הוא אמר שהם קנאים,טוב תמיד הוא חשב שהואא גדול בטיפו שלו הוא סתם את השינוי ורושם אחרי 8 שבועות..8 שבועות?הוא שם תמונה שהוא בן 12 ותמונה שהוא בן 15..לא יודע אני לא אוהב אותו הוא מיתנשא..וזה לא הוא בתמונות לדעתי כי בפורום שלו בטיפו הזה יש תמונות חדשות.אולי זה חבר שלו או מיתחזה. :):tongue: או אולי זה הוא בשם אחר..והוא מיתבייש..אממ.לא יודע אולי מישו לקח תתמונות משם כי יש תמונות כאלה באתר שלו בתכלס..הוא מצולם במכון שלו בבית..והוא כול הזמן משקר במישקל ובהקפים הוא חרטטן אש.!כול פעם הוא רושם לעצמ ו מישקל אחר. |
חח זה אני יגנוב כך תמונות
|
כן זה העמרי הזה לפי הנקודות חן על החזה..
אבל אחלה שיפור מהסירטונים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ