![]() |
לכל מי שהיה חולה בתקופת מאסה
אם יצא לכם להיות חולים ממש בתקופת המאסה הלכתם לחדר כושר? אכלתם טוב? כמה זמן הייתם חולים? ואיך זה השפיע על האימונים שחזרתם?
תודה לעונים |
שמע אחי כשחולים אם אפשר לשמור על אוכל (יש כאהל שלא מסוגלים לראות אוכל כשהם חולים) זה המקסימום שמומלץ לעשות.
תנוח, תבריא, תתחזק ותחזור כמו שור למכון. |
ציטוט:
. . . |
אחי אני הייתי חולה 4 ימים, וירוס בבטן והייתי בגלל זה יומיים בבית-חולים ואחרי זה הייתי צריך עוד 3 ימים מנוחה מוחלטת כשהייתי חולה ירדתי 3 וחצי ק"ג של נוזלים ובקושי הכנסתי משהו לפה למרות שהייתי רעב מאוד בגלל שהתרגלתי לאכול הרבה פשוט איך שהייתי אוכל אחרי 5 דקות קיבלתי כאבים חזקים בבטן אבל אני יכול להגיד לך שאחרי שהבראתי ונחתי 3 ימים חזרתי כמו שור וכמעט בכל תרגיל העלתי משקל באיזה 2.5 ק"ג אבל אני מציע לך אחרי שאתה מבריא לנוח עוד יום יומיים מהאימונים ואז לחזור אם כוח ורצון! אבל הדבר הטוב היחיד שיצא לי מזה הוא שהורדתי הרבה נוזלים וזה נתן הרגשה טובה לאיזה שבוע אבל אחרי זה כל הנוזלים כבר חזרו
|
כשחולים במסה מה שחשוב זה לנסות קודם כל לשמור על תזונה טובה כי רוב הפעמים שחולים קשה לאכול והכניס אוכל.. ולעשות הפסקה מאימונים ואז חוזרים כמו שורים
|
אחי אני הייתה לי פציעת אצבע בדיוק בתחילת תקופת המסהה ואני עדיין לא יכול לזחור לאימונים ב 100%
הייתי שבועיים בבית חולים עם אנטיביוטיקה בוריד ירדתי קרוב ל 6 קילוו והייתי ממש ממש חלש אחר כך לא היתאמנתי ועד היום קשה לי ואני על תרופות אני מקווה עוד שבועיים לחזור כמו שצריך להתאמןן עברתי שבוע שעבר ניתוח ומקווה שזה יפתור את העניין ונוכל לחזור כמו שצריךך וזה רק התחיל מפציעת דאמבלים במכון .. |
ציטוט:
ד"א לכל אלו שרשמו שקשה לאכול זה הכי חרא אין חשק לאכול מרגישים חלשים רצח,אפילו דאמבל של 5 קילו זה קשה להרים |
הלכתי להתאמן כמו גדול אלא אם כן היה לי ממש חום גבוה..
|
ציטוט:
|
לי היום התחיל גב תפוס איזה באסה זה
|
ציטוט:
שותה תה לוקח כדור , אם אני רואה שאני לא מסוגל לכלום אז לא , הרבה מזה בראש , למרות שאימון יכול לפתוח לך את המחלה עוד יותר ויום למחרת תהיה גמור אצלי זה ההפך... |
זה חלק מהחיים וצריך לקבל את זה, כמו שאמרו לך חשוב לנסות לשמור על משטר של תזונה ככל שניתן ולחזור לאימונים בהדרגה.
שבוע בלי אימונים עוד לא הרג אף אחד. |
ציטוט:
|
ומי אתה שתגיד את זה? אתה מכיר את הגוף שלי?
אנא ממך שמור את ההערות שלך לעצמך . |
מאז שהתחלתי להתאמן המחלה היחידה שהייתי לי זה צינון מעיק (ברוך השם טפו טפו טפו) והלכתי למכון באותו תקופה..
|
היה איזה 4 ימים שהייתי חולה מת, לא אכלתי כמעט כלום ולא היתאמנתי. הורדתי איזה 2 קילו של נוזלים.
ותפסיקו להיות מושפעים- שבוע בלי אימונים ובלי תזונה משו לא יהרוג אפחד |
ציטוט:
|
הייתי חולה 3 ימים
הורדתי 3 קילו = \ תקפיד על תזונה אחי , אם אתה יכול . אני שאני חולה אני בקושי נוגע באוכל = \ |
הייתי חולה 3 ימים.. לא הורדתי שום גרם..
ועכשיו יש לי דלקת בעין אני בקושי רואה בה ואסור לי להתאמן... העיקר לאכול לפי התפריט וכלום לא יכול לקרות |
לי יש פציעה בשתי הכתפיים עכשיו ואני רק מזיז את הגוף פעם בשבוע לחד"כ כדי להרגיש שאני זז טיפה (אפס עצימות ומשקלים). אלו החיים... צריכים להפיק את המיטב מהתקופה הזו שבה אתה לא מתאמן.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ