![]() |
מקבילים/מתח עם משקל
אני מתחיל לעבוד בתרגילים הללו והבעיה היא שאין לי שרשראות או אביזרים שאני יכול לשים כדי ןלתלות על עצמי פלטות
אז שמתי בתוך תיק אבל התיק שלי כבר יקרע עם אני אשים 20--25 קילו למישהו יש פתרון |
כן, שתי אפשרויות-
1- תקנה שרשרת/חגורה ייעודית, זה לא יקר. 2-תעשה את התרגילים האלה אחרי תרגילים נוספים לאותה קבוצת שריר כך שלא תצטרך להשתמש בתוספת משקל. |
אתה יכול להחזיק דאמבל עם הרגליים, ניסית?
|
ראיתי מישהו שעושה ככה:
תקח חבל שיחזיק משקל טוב... תשים בתוך החבל פלטות ותקשור אותו מסביב למותן. אם הוא מספיק ארוך תקשור את הדמבלים עם החבל ואז מסביב למותן. |
דבר ראשון תודה לכולם על התגובות
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
חבל רגיל? הוא לא יפול מהמותן? שאני אעבור לבית אני אנסה כי זה לא ממש ריאלי בחדר כושר |
לך לאיזה מקום שמוכרים בגדים ותבקש בד ממש חזק(שכחתי את השם שלו,יש אחד ממש חזק) ותבקש שיחתכו לך(כמובן שזה צריך להיות סגור ובגודל המתאים) והנה יש לך,ועוד אופציה--נמחק-- אין מצב שאתה מעודד פה התנהגות ברברית------
|
אתה יכול לשים משקל של 5 קילו בתוך תיק גב מרופד שיהיה לך נוח ..
תשים אותו על הגב ותעשה מתח . |
תקנה שרשרת ברזל רגילה כמו בכל חנות של מנעולים - יעלה 10-30 שקל ותסגור אותה עם פלטות ושאקל.
|
ציטוט:
|
שים בין הכפות רגליים....הכי פשוט
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מתחלא.. (עם 15 בערך) מקבילים כן, אפילו יותר לא בדקתי |
ציטוט:
|
:)אחי לך להום סנטר או איזה חנות בסגנון ותקנה שם שרשרת וקליפ, מה הבעיה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
//// |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עושה גם מתח עם משקל וגם מקבילים. בשניהם אני מחזיק משקולת בין הרגליים. אני מקפל את הבירכיים ושם את המשקולת כך שחצי יושב על שרירי התאומים שלי והחצי השני תלוי כזה באויר. |
אני מבקש מחבר לשים לי בין הרגליים ת'דאמבל..
|
תחפש שאקל בחנויות של "הכל בדולר" או ריקושט או חנות אחרת של ציוד למטיילים, או שתגנוב מאחת מהמכונות פולי את השאקל
ותקנה שרשרת, תאמין לי. |
אה טוב יש לי איזה 2 שיטוצ לעשות את זה
1.לקחת את החגורת גב לקשור לה חבר ועליו להשים את המשקולות,(אני עשיתי את זה עם רצועת גומי שהיתה במכון 9 2.או שרתה לוקח את החבל שם משקולות וקושר אותו ושם עותו על הצבר כאילו עם הזרפזים אבל זה למקבילים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ