![]() |
קניתי טעם קרם עוגיות והוא לא משהו..יש המלצות?
קניתי אבקת חלבון טעם קרם עוגיות, שתיתי אותו כבר פעמיים והטעם רע. (שמתי סקופ+200מ"ל מים)
יש לכם המלצות איך להכין את השייק שיהיה יותר טעים? (אני בחיטוב, שלא יהיה משהו עם הרבה קלוריות) תודה לעוזרים. |
של איזה חברה הקרם עוגיות שקנית?
האמת שאני משתמש בחלבון קרם עוגיות אני משלב אותו עם סוכר ענבים וזה יוצא ממש מתוק וטעים לדעתי. אם אין לך אפשרות להוסיף סוכר ענבים אתה יכול להוסיף ממתיק מלאכותי בנוסף תנסה לשחק עם כמות המים. כמובן תמיד אתה יכול להוסיף דברים כמו: קינמון / נס קפה / קקאו שמשנים את הטעם ולא מוסיפים כמעט קלוריות. |
אני כמו הבחור שמעלי שם אותו עם סוכר ענבים (50 גרם) + מים וזה פשוט מדהים אחרי אימון.
בכל מקרה תשתה עם חלב 1% כן כן גם אם אתה בחיטוב זה פשוט מדהים עם חלב. |
קרם עוגיות קצת קשה לתקן לדעתי, הטעם שלו דומיננטי מידי.
לא סובל את הטעם הזה! לרוויה ;) |
חברה של אופטמיום.
פעם אחת שתיתי עם 400מ"ל מים שזה היה מגעיל, אתמול שתיתי עם 200מ"ל מים+ממתיק שזה היה סבבה, אבל לא טעים. אני הנסה היום עם נס קפה, אם יש לכם עוד עצות אז, בבקשה. תודה על העזרה חברה. עריכה: שלומיק חשבתי לשים קקאו, אבל יש שם מלא קלוריות. (ללא סוכר) |
כמה קלוריות יש לך כבר בקקאו?30 לכפית?
וד"א אין כל כך הבדל בקלוריות בין קקאו לשוקולית ככה שאתה יכול לנסות עם שוקולית... |
ואי זה לא ייאמן ניפתחים כל יום 10 פוסטים של קניתי קרם עוגיות ויש לו טעם של קרום בתולין ואנשים פשוט ממשיכים לקנות..
מה ניסגר |
דווקא המליצו עליו הרבה, יש לו אחלה ריח.
אני חושב שעם חלב הוא יהיה טעים, ננסה היום. |
ציטוט:
ציטוט:
|
תשתה עם חלב.
טעמתי הרבה טעמים שעם מים זה היה גועל נפש, טעם של חתול דרוס. אבל עם חלב זה כבר סיפור אחר, ליגה אחרת. אין מה לומר. |
באשכול הקודם שפתחת אמרת שהיה טעים...
|
מה זה "אמרת שזה יהיה טעים", כל אחד עם הטעם שלו. לדעתי הקרם עוגיות פצצה.
|
קשה לי להבין איך אפשר לא לאהוב אותו,
זה בין הטעמים היותר טובים שיש,מים/חלב מושלם עם כל אחד. |
עכשיו אני שותה עם קצת חלב מים ונס קפה+ממתיק, זה פצצה!!
אם יש עוד עצות אז השמח. |
מספיק לשנות את הכמויות של המים בשביל להגיע לטעם מתאים.. חוץ מזה שאבקת חלבון חדשה בדר"כ לא טעימה בכמה פעמים הראשונות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם כבר קקאו,שים סוכר ענבים,גם פחמימה טובה אחרי אימון,ומשנה את הטעם כ"כ לטובה
|
אני שם ממתיק בתוך השייק, ואוכל בננה לפני השייק, מחר ננסה עם קקאו.
אבל איך עושים עם קקאו? (שמים קודם מים חמים ואז את הקקאו עם האבקה מערבבים ואז מוסיפים עוד מים/חלב קרים?) תודה על העזרה חברה. |
סתם שאלה אחינו
לא עדיף לך לאכול את הבננה עם השייק וכל פעם להעביר את הטעם,או לשים סוכר ענבים במקום הבננה?,יותר זול ויותר טעים לדעתי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ