![]() |
שאלה לגבי כפיפת מרפק בפולי באחיזה הפוכה
מה בדיוק השוני והייחודיות שלו?
הבנתי שהוא עובד על חלק בשריר שלא עובדים עליו בדר"כ... ואם אפשר אנימציה כדי להיות סגור על זה שאני מבצע אותו טוב. |
מוריד עומס מהבייספס והברכיורדיאליס, בעוד שעל הברכיאליס נשאר אותו עומס.
|
ציטוט:
|
התרגיל מומלץ לפי דעתכם?
ושוב אם למישהו יש איזה סרטון אני ישמח, לא הצלחתי למצוא. והעבודה שלי על היד הקדמית מורכבת משלושה תרגילים כפיפת מרפק עם משקולות בישיבה 45 מעלות שתי ידיים יחד פטישים עם משקולות בישיבה ישרה והתרגיל הנ"ל... מה דעתכם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באופן כללי אני איזה שנתיים בחדר כושר אבל שנה ראשונה אולי יותר הייתה מקודשת בעיקר לדיאטה. משקולות אני עובד איזה שנה כבר, אבל ממש רציני עם תפריט מסודר למאסה והכל זה ב 3 חודשים האחרונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובד עם התוכנית abc כבר שלושה חודשים ויש אחלה תוצאות. אגב זאת תוכנית שהתאימו לי בישראלבודי בייעוץ שלהם. פשוט לגבי הפולי הפוך התחלתי אותו רק לפני שבועיים ואני לא משוכנע שאני עושה אותו הכי טוב. |
ציטוט:
2. תגדיר אחלה תוצאות... 3. זה לא אומר שזאת תוכנית טובה... לא שאני חס וחלילה מזלזל בישראלבודי |
ציטוט:
ולא אמרתי שזאת אוטומטית תוכנית טובה בגלל זה אני בא ומתייעץ גם כן, פשוט להראות שלא עשיתי את זה על דעת עצמי אלא עם ייעוץ |
ציטוט:
לדעתי האישית, והלא ממש מלומדת למען האמת, תוכל להרוויח יותר בשלב זה מab של 4 פעמים בשבוע מאשר מabc של 4 פעמים בשבוע בתדירות נמוכה יחסית |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ