![]() |
בגלל שאף אחד עוד לא דיבר על זה ..
המגזין md פיטר את ג'ון רומנו העורך הראשי ,ודייב פולומבו שמנהל להם את האתר וכותב להם מאמרים ,אחרי 18 ו5 שנים של עבודה במגזין (בהתאמה)
אני ארחיב ואספר את הסיפור המלא בעוד כמה שעות,כי אני רוצה לתמלל את התוכנית רדיו שהם העלו לאתר החדש שלהם ,ואתמצת לכם את כל ה"עלילה" |
ואללה טוב לדעת תעדכן בנושא:)
|
ראיתי את זה אבל לא נכנסתי עמוק בעיניינים..
|
מחכה לסיפור הגדול
תןדה |
שמעתי על זה , אבל בהתחלה אמרו שזה שמועות
אתה בטוח ארבל נשמה ? |
ו ? ...
|
ציטוט:
הם אישרו את זה באתר החדש שלהם ובתוכנית רדיו החדשה שלהם ,וגם הייתה הצהרה רישמית של הבעלים של md |
מצפה לתגובה שלך ארבל!
בלי קשר אני מוסיף ש...לי פריסט קיבל באן מהפורום של md וmd מהיום לא תומכים בו יותר בשום דבר שקשור לבודיבילדינג בין אם זה כסף או פרסום,יש לאידיוט הזה מזל..שלא לקחו לו בחזרה את הפרו קארד שלו שוב אחרי שכבר שללו לו אותו פעם אחת ובזכות מכתב שmd כתבו לויידר הוא קיבל אותו בחזרה. |
ציטוט:
למה מה הוא עשה? (אף פעם לא אהבתי אותו לא יודע מין חוש שישי כזה.. יש אנשים שלא באים לי בטוב) |
ציטוט:
שטויות כמו של ילדים חחחחחחחחחח לי פריסט ילד בראש שלו:רב אם מנהלים סתם,ירד על אנשים שהעלו תמונות,היו כל מני מפתחי גוף שנכנסו לכתוב בפורום והוא צחק עליהם,דיבר בגזענות אמר שנימאס כבר שכל הספורט הזה של הפיתוח גוף זה נטו כושים ורק הכושים כל הזמן מנצחים ועוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואת הידיים שלו לא ישכחו הרבה זמן |
ציטוט:
הוא מפתח גוף מדהים ,אומנם הוא מתנהג כמו אידיוט לפעמים ,אבל הוא מפתח גוף מדהים. |
לא סובל את הגמד הבלונדיני הגזען ולא מתלהב ממנו ולא יודע למה כולם אוהבים ת'בייספס באורך 3 ס"מ שלו :confused:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא ציפיתי ממנו חחחחחח ממש דביל הבחור |
ציטוט:
והוא גם צר מאודדדדדד |
ציטוט:
תודה עלי יא סאחבי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ