![]() |
שאלה|זריקת כדור ברזל
אני וחבר נבחרנו לזריקת כדור ברזל תחרות משו בתי ספר בחרו את שתינו מהשכבה כי אנחנו הכי חזקים מן הסתם .
אז מחר יש לי אימון ידיים חשבתי להתאמן על כוח ביד אחורית מחר ?שווה לי? הניסיון זה ביום שני . ואיזה שרירים עיקריים עובדים בזריקת כדור ברזל חוץ מיד אחורית? |
אין צורך בנאדם.. תמשיך להתאמן רגיל.
פשוט תישן טוב לילה לפני האימון ניסיון הזה שלך ותאכל טוב. |
ואימון כוח לא יעזור בזריקה? ושאלתי מה השרירים שעובדים בזריקת כדור ברזל?
|
אממממ אם אני לא טועה אלה שרירי הכתף והידיים בעיקר..(לא סגור על זה אבל, אני רק זוכר שפעם שמעתי ממישהו שאמר ששרירי הכתף בעיקר עובדים הרבה... בכל מקרה תשאל את המאמן הזה שלך בניסוי הוא כבר יגיד לך)
|
עובד הכל בעיקר רגליים, ואז בא כתף ידיים חזה.
רגליים נותנות לך את התנופה שזה הכי חשוב את כדור הברזל אפשר להגיד שאתה רק משחרר ונותן לו טיפה פוש אבל כל הכוח בה מכף רגל |
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא שוב את מה שהוא כתב.. |
הוא אמר רגליים זה חלק עיקרי זאת אומרת שהוא התכוון למהירות לא?
|
לא -_-
|
את רוצה לזרוק כדור ברזל כמה שיותר רחוק ?
אז במקום שטויות תתחיל לזרוק את הכדור הזה וכמה שיותר רחוק ובמקום לאמן מקומות כלשהם תתחיל ללמוד טכניקה פרפקט... שיהיה בהצלחה גם אני הייתי פעם בנבחרת דבר לא קל זריקת כדור ברזל. |
אני צריך ללמוד יום שני טכניקה הוא אמר שהוא ילמד יום שני >_<
אני מפחד שאני לא אצליח ללמוד אותה טוב ויזרוק גרוע :\ |
הטכניקה עצמה הכי חשובה.
אתה צריך כוח מתפרץ ברגליים,ידיים ובכתפיים זה מה שחשוב, ולא המהירות :p |
אל תתעמק בזה, כמה אימונים בודדים בחדר כושר לא ישפרו אותך יותר בתחרות עצמה, תעבוד קצת על הזריקה שלך והתנופה ויהייה בסדר אני מאמין.
|
כדור ברזל זה בעיקר כוח מתפרץ אחי אתה לא זוכר שנה שעברה את אושרי? שחיף והצליח לעקוף את כולם אם אני לא טועה למה כי יש לו כוח מתפרץ די גדול (שחקן כדורגל) אז כמה אימונים וטכניקה וזהו לא צריך יותר מדי!
|
ציטוט:
הגיוני שאני אצליח ללמוד טכניקה ביום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה שעדיף תתאמן על הזריקה עצמה כוח בשבוע אתה לא תפתח וגם לא בחודש.. |
ציטוט:
|
הייתי אלוף בית ספר בהדיפת כדור ברזל והשתתפתי בתחרות אתלטיקה ארצית (וואו זה היה מזמן...)
בכל מקרה, כמו שאמרו חוץ מהטרייספס גם גב ורגליים עובדות יחסית חזק. תעבוד הרבה על הטכניקה - זה מאוד חשוב! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ