![]() |
יד אחורית בפיגור
אני עושה ab בתכנית a חזה כתפיים יד אחורית
וביד אחורית עושה בכבל פוש דאון ומקבילים עם מרפקים אחורה כדי לשנות את התרגילים האלו ליד אחורית כי הם נעזרים בחזה ובכתפיים ובמקום לשים תרגיל רק לנטו יד אחורית? שמתי לב שאם אני עושה תרגיל נטו ליד אחורית זה מפחית מהמישקל שהייתי עושה בתרגיל אחר (פוש דאון) |
תשים את היד האחורית באימון גב , ותנסה תרגלים שונים כמו לחיצה צרה ולחיצה צרפתית , למרות שהתרגלים שאתה עושה הם לא רעים בכלל.
|
תגוון בתרגילים ליד אחורית ובכללי..
|
ציטוט:
לגבי הירידה בכוח זה כך לגבי כל תנועה שאתה מחליף, מערכת העצבים שלנו לומדת ומתרגלת לבצע תנועות, ברגע שאתה מחליף תנועה, גם אם אתה עובד על אותם שרירים, הדפוס המוטורי שבו מערכת העצבים התרגלה לגייס סיבים לאורך התנועה משתנה ואז גם אם תחזור אליה התגובה עדיין לא תיהיה זהה. בעקרון, אתה צריך בין 3 ל6 אימונים כדי לחזור לכוח שלך בתנועה הקודמת, לפעמים יותר. |
כדי להחליף שיהיה ככה?
A רגליים גב יד אחורית b חזה כתפיים יד קידמית זה הולך ככה זה לא יגרום להיתנגשות? תודה רבה! |
אני לא רוצה להטעות אותך אבל בכלליות אני מציע הצעה שתשאל פה את מתמחי הפורום , לא עדיף שהוא יתחיל את האימון ביד אחורית ? אני יודע שנהוג להתחיל משריר גדול ולעבור לקטן , אבל אם מדוברים בפערים גדולים אז אולי עדיף לו להתחיל את האימון ביד אחורית שהוא יתן בה 100 אחוז ואז יעבור לאימון הרגיל .
|
הייתי מוריד את אחד התרגילים
|
ציטוט:
קודם כל תנסה לקצץ קצת בנפח העבודה ולהשקיע יותר בעצימות. כי רוב האנשים מעלים את כמות הסטים במקום להוריד ולהתמקד במשקל כשהם רואים שהם תקועים. אם אתה תקוע על טווח חזרות מסויים תתחיל לנסות טווחים אחרים, אצל אנשים מסוימים יש שרירים שמגיבים טוב יותר לטווח גבוה ואצל אחרים נמוך. אחת השיטות היות יעילות בab היא לעשות אימון אחד עם טווח גבוהה כמו 12 ואימון אחד עם טווח נמוך כמו 5-6 ככה אתה עובד בצורה יעילה על שני הטווחים. בינתיים תנסה להחליף באמת לגב עם יד אחורית ותראה מה התוצאה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פוש דאון = פשיטת מרפקים |
סליחה, התכוונתי למקבילים. טעות של חוסר תשומת לב.
|
אז לעשות פוש דאון בכבל ולחיצה צמודה במוט?
או מקבילים ולחיצה צמודה? תודה רבה חבר'ה |
אישית...שהיד אחורית שלי הייתה בפיגור מה שעזר לי המון לקדם אותה משמעותית זה:
CGBP ופשיטה מאחורי הראש אם דמבל 2 ידיים וSKULL CRUSHERS פשוט עבד מעולה :sbb2: |
ציטוט:
להפך תנסה להעיף את הצמודה ותכניס צרפתית, כתבתי שיש מתאמנים שלא מגייסים טוב את הטריי בלחיצה, לאנשים כאלו צריך להתמקד יותר בפשיטות דווקא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ