![]() |
אני חייב עזרה דחוף
שלום אני בן 14 שוקל 105 קילו 180 אני לא מהשמנים האלה הטנקים שלא יכולים לזוז אני פשוט שוקל הרבה ויש לי נפח ענק אבל אני ברוך השם רץ מרים דברים וזה
השאלה שלי היא אני התחלתי לקחת אבקת חלבונים whey קלאסיק אני לוקח אחרי אימון את השייק אז בקיצור אם אני יתמיד בואו נגיד שנה כול השומנים יהפכו למוצק שריר? ואני מבקש שלא תכתבו לי שאם אני יפסיק אני ישמין בצורה מטורפת ואני יהיה מדלדל אני יודע מה יכול להיות אם אני יפסיק אבל אני לא יודע מה התוצאות אם אני יתמיד אז שמישהו יענה לי בבקשה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לשאלה שומן לא יהפוך לשריר ושריר לא יהפוך לשומן השומן והשריר הן שתי רקמות שונות ואם מישהו יגיד לך אחרת תגיד לו שאני אמרתי שהוא חמור |
רגע תקשיב אני לא רוצה להוריד במשקל אם אני לוקח תאבקת חלבונים ואוכל אוכל בריא ועושה קבוע אימונים מה קורה לגוף שלי הוא יהיה מוצק ?
|
קודם צריך להוריד את האחוז שומן[אני מעריך שאצלך הוא די גבוהה]
|
ציטוט:
האבקה היא כמו אוכל |
תקרא מאמרים על חיטוב.
|
ציטוט:
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=1 |
ציטוט:
|
זה המצב שאנחנו נתקלים בו ביום יום =\ וזה לא מצחיק אלא עצוב
"ואני מבקש שלא תכתבו לי שאם אני יפסיק אני ישמין בצורה מטורפת ואני יהיה מדלדל אני יודע מה יכול להיות אם אני יפסיק" :confused::confused::confused::confused: אבקת חלבון זה חלבון מרוכז מאוכל רגיל לחלוטין. שומן לא הופך לשריר מהסיבה הפשוטה שתא שומן לא יכול להפוך בעזרת "אבקת פלאים" לשריר, חבוב, אתה צריך חיטוב, להגיע לאחוז שומן סביר ואז תחליט משם איך להמשיך וזה לא תהליך קצר. מקווה שתקרא מאמרים ותפנים את מה שכתוב בהם. |
סבבה אין בעיה דיברתי אתמול אם אחד מישראל בודי בטלפון אמרתי לו גובה משקל והכול והוא אמר לי כמוכם אבל הוא אמר שהאבקה תשמור לי על השריר שאני יבנה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האבקה זה סך הכל חלבון, לא צריך להכליל את המילה "אבקה"... |
מזה השטיות האלה,מיזה מחרטט לך תמוח כוס אמק?
|
ציטוט:
הם גם אוהבים לזיין תסכל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ