![]() |
תוכנית כוח בחיטוב?
יש טעם להמשיך עם תוכנית כוח בחיטוב, או לפחות להמשיך את התרגילים שאני מתקדם בהם בקצב טוב (סקוואט דדליפט)?
או פשוט לעבוד לfbw רגיל או ab? מה אומרים? מצפה לתשובה בעיקר ממומחי הss ושאר תוכניות הכוח פה.. ותשובות מכל השאר יתקבלו בברכה.. תודה! |
תוכנית לא רעה לחיטוב, רק אל תצפה להמשיך להתקדם במשקלים כמו עד עכשיו. ובחיטוב הייתי מלשב גם את אחד האימונים שיהיה יותר קל. או שתעבוד פרונט סקוואט ובנץ' עליון וכן הלאה, או שתעבוד עם 75-80% משקל או שתעבוד חזרות גבוהות יותר.
|
ציטוט:
|
תעבוד פעמיים לכוח כבד (ראשון,חמישי)
ופעם באמצע השבוע לאימון קל, או שתעשה שם met\con כמה אתה שוקל כרגע? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שים לב שערכתי את ההודעה שלי גם, שכחתי להוסיף משהו. |
ציטוט:
מה אתה הולך לעשות בחיטוב? |
מט\קון זה אימוני hiit (קרוספיט ודומיו)
בקשר לתוכנית אימונים אני לא סגור עדיין איך צריך להראות אימון כזה, כי אף פעם לא עשיתי אחד. אני צריך לשבת על זה קצת ולהסגר על מה נראה הכי טוב מבחינתי, ושוב - זה תלוי במטרות (כיוון שאתה תצטרך או לשמר את הכוח אבל לאבד מאסה, או לשמר את המאסה ולאבד כוח) |
ציטוט:
לשנות תוכנית אימונים בחיטוב או להוריד משקלים זאת אחת הטעויות הכי גדולות והכי מפגרות שאפשר לעשות בחיטוב ,הסגנון אימונים שבנה לך את המסה זה הסגנון אימונים שישמור עליה בזמן חיטוב ,מה שלא שבור לא מתקנים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני בתוכנית כוח לא מאסה..... |
שמע אני בחיטוב עשיתי אימוני כוח ועליתי במשקלים בדיוק כמו שעליתי במאסה העכשווית ואפילו יותר (והייתי על מאזן שלילי,וירדתי משקל ואחוז שומן,נראלי זה בגלל האינטנסיביות של האימון)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנתי |
ציטוט:
ועכשיו שאתה יודע מה דעתך? |
ציטוט:
בקיצור אני מציע שתשמור על הכוח ולא המאסה, יותר קשה לבנות את הכוח, המאסה תחזור כשתחזור לאכול :) |
ציטוט:
מה אתה אומר על לשמור על דד סקוואט ובנצ' בסטים של כוח ואם יהיה אפשר גם להעלות משקלים, ולהוסיף כמה תרגילים פה ושם לעבוד בטווחים של 10-15 לסיבולת ולריקון מאגרים של גליקוגן? |
ציטוט:
לשאלה השנייה: שאלת קקי, אין שום סיבה בעולם שתעשה את זה. מאזן קלורי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ