![]() |
אתם עושים צ'יט בחיטוב???
(כותרת)
היום עשיתי צ'יט של 3 משולשי פיצה קצת צ'יפס וקולה זה בסדר או שזה ייפגע בי בהמשך הדרך בחיטוב???? |
כל עוד זה לא קבוע ופעם ב... אתה עושה את זה אז זה סבבה!
זה סבבה לעשות מדי פעם צי'יטים אי אפשר ללכת כל הזמן עם אותו הדבר לפעמים רוצים לחרוג וגם בשביל הנפש, להרגשה הטובה@@ |
אפשר לעשות צ'יט פעם בשבועיים,כי זה באמת קשה להחזיק בלי.
אבל תשים לב שזה לא הופך להרגל. ותדע שכמה שפחות יותר טוב. |
אחי צ'יט פעם ב זה ממש לא נורא וזה אפילו טוב. בלי צ'יטים אחרי כמה זמן אתה תשתגע. רק תדאג שיקרה בפעמים נדירות בלבד!!
|
העמסות אתה עושה?
|
ציטוט:
בעצם גם היום זה בעצם סוג של העמסה כי אני אוכל 250 גרם פחמימות בגלל הצ'יט אבל לא נורא!! מקווה שזה לא יזיק. ועוד שאלה עם אני שותה בירה 1-2 בשבוע זה יזיק בחיטוב?? |
תקשיב צ'יט לא יפגע בך אם זה יהיה לעיתים רחוקות, כמובן שבימים שאתה בתפריט דל פחמימות (כאילו הימים שלא העמסה) עדיף שלא תעשה צ'יט אלא תעשה בימי העמסה. וחוץ מזה-מה זה צ'יט של 3 משולשי פיצה וקולה? אם כבר דופקיפ צ'יט אז שיהיה צ'יט
|
פעם בשבוע לרדת על פיצה זה לא נורא
|
ציטוט:
עם הצ'יט שלו זה 3 משולשי פיצה קצת ציפס וקולה,בורכת :d |
ציטוט:
|
אם כבר שאלות על חיטוב אז יש לי שאלה קלה..
בתקופת מסה, אני רק מפרק עופות, פחמימות בטירוף, הקיבה שלי דורשת הרבה בזמן חיטוב, מה בדיוק אני יאכל? סלט כל היום? חחח איך אפשר בלי פחמימות?? |
אצלי הצ'יט היחיד היה חצי ליטר בירה פעם בשבועיים
ופרוסת עוגה ללא סוכר כל שבת עם כוס קפה וכפית סוכר. היום כבר התרגלתי לשתות את הקפה גם בלי סוכר בכלל..! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ישר בבוקר רשמתי לחבר שלי בSMS "היום כשיוצאים תבוא רעב" הלכנו לפאב. שתיתי ליטר בירה, משם דוך למוזס לייט נייט, ומשם ישר דוך לג'אפאניקה לקומבינציה ב'... אחרי זה הרגשתי רגוע קצת... :laughing: |
ציטוט:
רבותיי צ'יט זה צ'יט אין כזה דבר חצי אם עושים עושים עד הסוף!אם לא אז לא:cool: חבר'ה כל עוד אתם לא בחיטוב לתחרות,אני לא רואה סיבה נוראית באופק לא לאכול איזה מגש פיצה,המבורגר טוב באגאדיר או איזה גלידה באנדריי ביפו או בראשל"צ מי שמכיר 1 לשבועיים,במידה ואתם במשך השבועיים האלו שומעים על התפריט והאימונים כמו ברזל:)לדעתי זה רק יתרום! |
אני חולה.. אז ירדתי הרבה, אני לא אוכל הרבה אבל אני אוכל מספיק חלבונים..
אז אכלתי דאבל בבורגראנץ' :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל האמת אני גם לא מסכים עם אנשים שעושים צ'יט של 2700 קלוריות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ