![]() |
תמונה חדשה של פול דיליט!!!!!
|
מצטער אבל אני לא מזהה את פול בתמונה הזאת..
|
לך תזדיין יא עיוור :1eye:
|
מהההההה ?
הזוי פשוט. |
וואו.
|
הוא פרששש לפני הרבה זמן
|
אז מה זה לא אומר שהוא צריך להיות ככה .. :\
|
^
שיהיה איך שבא לו,שיהנה מהחיים,אין שום סיבה שימשיך לשמור תזונה ואימונים אחרי שפרש. |
וואי בתמונה של פעם הוא פשוט מטורףףףףףףףףף יש מישהוא שיותר גדול ממנו במסה?
|
פיי איזה הבדל..
טוב נו, הוא פרש שיעשה מה שבא לו.. |
ציטוט:
שמע הידיים שלי קטלניות אבל עדין לקולמן ולרול יש גב פי 5 יותר טוב משלו! כנ"ל לגבי החזה של שניהם,ורגלים בכלל אין מה לדבר חחחחח בעיקר שמדובר בקולמן ;) מה שכן הבחור מפלצת!ידיים וכתפיים לא מהעולם הזה! |
ידיים מהמטורפות שהיו, אבל אין מה לעשות ברגע שאתה מפסיק עם האימונים וההרומונים אתה תחזור לממדים הטבעיים שלך, כנ"ל מה שקרה ללברון
|
ציטוט:
|
גם הידיים של גלעד מאוד קטלניות אז גם עם הוא טעה בטעות ניקח את זה לחיוב
דבר שני הוא לא ניהיה חצי בנאדם אלה רבע בנאדם ממה שהוא היה |
לא להאמין
ד"א מפה בא המיתוס המפורסם "אחריי שמפסיקים להתאמן ,הכל יורד..." תאמת דיי איכזב אותי למרות שהוא פרש מזמן,הוא אחד הפיבורייטיםמ שהיו לי הוא והנחשים המפחידים שלו |
|
ציטוט:
זה לא מיתוס. |
על מה אתם מדברים? בן אדם עם סוודר ועוד ז'קט עליו , זה שהוא לא רחב כמו שהיה פעם לא אומר שהוא קטן , מן הסתם שהור ירד , בן אדם מפסיק לאכול הרבה , מפסיק להתאמן בעצמיות שהתאמןומפסיק חלקית עם החומרים או בכלל .
|
ציטוט:
אבל שאתה מסתכל על שתייהם אתה רואה שהוא יותר מאסיבי אתה מבין למה אני מתכוון. והדבר היחיד שאני שונא אצלו שצד אחד של הגב ענקים וצד אחד קטן |
ציטוט:
הפעם היחידם שהוא נראה יותר מאסיבי מקולמן זה בתמונה שלהם יחד ממר אולימפיה 96 אם אני לא טועה וזה היה הרבה לפני שקולמן הפך למפלצת המאסה שהוא היה בשיאו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ