![]() |
מנוחה בין הסטים
לא זה לא קשור לפורום אימונים,נכון יש ת'זמן המת הזה בין הסטים ובין התרגילים שאתה נח בהם,אני מרגיש שאני תמיד צריך למלא ת'חלל הזה בשביל לא להשתעמם-שותה,רואה טלוויזיה,מסכל על עצמי במראה,או סתם בוהה על נקודה ברצפה ומנתנתק לרגע,מה אתם עושים בזמן הזה?חושבים על דברים?על החיים?על הבעיות?שאלה מפגרת
|
מרגיע את השרירים מרפה קצת את הידיים חחחחחחחחח אני יכול לחשוב על החיים בדקה? :huh:
|
בעיקר:
עוזר לאחרים מדבר עם אנשים שותה וזהו תאחלס אין לי זמן(מנוחה של דקה בין תרגיל וסט) לא רואה טלויזיה רק באירובי לפעמים |
ראמשטיין, ראמשטיין, ראמשטיין!!!
ועובר לחדר של ההרמת משקולות ויושב שם.. |
אני לא נח הרבה.....30-40 שניות בין סט לסט(בשניות שאני נח, אני עושה תמיד מתיחות), גם בין התרגילים אני בקושי נח, מסדר לי את המשקולות, או מה שזה לא יהיה ומתחיל לתת בראש!
נ.ב אני תמיד עם Mp3 |
ציטוט:
|
שפיץ יש לך אופנוע שם בשיקגו? בן כמה אתה?
|
ציטוט:
אני אישית נח 2 דקות בין סטים, בזמן הזה מדבר עם אנשים. |
ציטוט:
ציטוט:
|
אני משתין[יש לי שלפוחית רגיזה]אני משתין כל 2 דקות
|
ציטוט:
אני יודע שבארה"ב המכונים פתוחים 24/7 , ככה שאם תגיד לי 3 בבוקר זה לא יפליא :] |
ציטוט:
|
בין הסטים אני בדרך כלל יושב, מסתכל על הפלזמה תמיד יש משהו מעניין
וגם הרבה מהפעמים אני מדבר עם המאמנים או המתאמנים שאני מכיר וכשאני נח בישיבה אני פשוט חושב על הסט הבא |
באימון עצמו אני בקושי מדבר עם אנשים כי זה מוציא אותי מריכוז תמיד השיחה נגררת ואתה נח יותר ממה שצריך בדרך כלל אני עובד אם שעון ומודד מנוחות קבועות של 1.5-2.5 דקות(תלוי לפי הטווח חזרות)שבהם אני הולך לשתות,מסתכל במראה,מסדר את המשקולות אחרי וממריץ את עצמי לקראת הסט הבא
|
ציטוט:
|
סופר כבשים
|
הבעיה שלפעמים אני באמת מתחיל לחשוב על החיים ואחרי כמה זמן אני מגלה שנחתי איזה 7 דקות! אבל זה לא קורה הרבה...
|
רוב הזמן אני מסדר את המשקולות, עושה מתיחות, הולך לשתות ולהשתין, ולפעמים לפעמים גם כן כמו אנטון, פתאום חושב על החיים ואז קולט שנחתי יותר מדי זמן.
|
שפיץ באיזה מכון אתה?, למה כל כך מוקדם?
חח אתה מזכיר לי את עצמי באמריקה קם ב5 אוכל חוזר לישון וב7 במכון מתאמן ואז מתחיל את היום... תענוג להתאמן בחו"ל אחח כל התוספים... חחחח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ