![]() |
ראיון עדכני עם רוני
הוא מודה שהוא רוצה לחזור להתחרות, ומדבר על כל המצב הנוכחי, עם גרג ולנטינו
מתוך האתר MD.com http://mdtv.musculardevelopment.com/...view/2077/209/ |
נשמע מעניין תודה!
|
מעניין...
אבל לא נראה לי שהוא יחזור להתחרות, בכל זאת הבן אדם כבר מבוגר.. בן 43 לא? אם הוא יחזור וינצח בתחרויות מהנחשבות כמו מר אולימפיה, אז הוא באמת יהיה אגדה. |
45 וחודש בול היום
|
ציטוט:
בגלל הפציעות הוא לא ברמה של פעם. |
נכון, יש אנשים בני 60 מתחרים.
אבל אתה מסכים איתי שיש איזשהו גיל שזה השיא שלך, והגיל הזה לא בסביבות ה-60? אנשים בני 60 מתחרים בקטגוריה משלהם. אני התכוונתי לתחרויות "כמו מר אולימפיה", כלומר עם ג'י קטלר, דקסטר וכל השאר.. הם בכל זאת צעירים ממנו בלא מעט שנים, והאיש בין הבודיבילדרים הטובים בהיסטוריה. חבל שיחזור ויפסיד, זו דעתי לפחות. |
אם הוא יחזור זה כמו שאמרתם לקטגוריות כאלה של מבוגרים יותר כי מה לעשות אבל רוני כבר עשה את שלו..
אבל הוא תמיד ישאר מלך ואין ספק בכלל. |
חחח איך כל שניה גרג ולננטינו מנסה להכניס את עצמו לראיון...כזה "גם עליי רצו שמועות באינטרט גם אני ככה גם אני עברתי ככה .." ...
|
ציטוט:
|
לא הבנתי את הקטע עם המשטרה שם מישהו יכול לתת תרגום לקטע?
|
איזה קוקסינל הגרג ולנטינו הזה
|
ציטוט:
אני חושב שזה הרעיון |
בלי שום קשר גם לשוטר אסור לנהוג מהר ככה או ככה
|
ציטוט:
ויהיה עצוב אם רוני בכלל ינסה להתחרות באולימפיה, עבר זמנו 8 תארים של מר אולימפיה לא הולך ברגל, שינוח ויהיה מהחיים |
אבל הוא ירד איזה 20-30 קילו לדעתי... אין לו ממש סיכוי.
|
מהזה איזה מבאס זה אחרי אימונים של 30שנה תוך שנה אתה מאבד הכל.. זה כלכך מבאס :(אשכרה מוריד תחשק לעשות משהו
|
ציטוט:
ראית אותו? הוא עדין נראה מוציין. |
כן אבל זה כי הוא עוד מתאמן והוא לא בפרישה הרבה זמן.. סתכל על קוין ירד לו כמעט הכל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בהחלט יש בזה משהו אבל זה ידוע... אל תתאמן חודש, וכבר תראה הבדל... בגלל זה בן אדם בתחום יודע שהוא צריך לעבוד תמיד. אבל כמו שאמרו פה, הוא ממש לא איבד הכל.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ