![]() |
Pullover תרגיל לגב או לחזה?
ראיתי ב exrx.net שהוא מופיע גם בגב וגם בחזה
מישהו יכול להסביר? |
זה עושה מתיחה לחזה אבל בעקרון ההתנגדות מופעלת על שריר הגב.
חרא תרגיל בכל מקרה :s |
בספר strength training anatomy התרגיל מופיע תחת קטגוריית חזה אבל גם הגב הוא שריר ראשי בתנועה ולא כתוב מה עובד יותר...
בכל מקרה השרירים שמופיעים כשרירים ראשיים הם: Pectoralis major lat:):):)imus dorsi serratus anterior triceps brachii long head |
השאלה אם מכניס אותו לתוכנית אז תחת איזה שריר?
(אני רוצה לגב) אתם בכלל ממליצים על התרגיל? |
לדעתי לא צריך להסתבך, תכניס לגב תרגיל אחד בסגנון מתח ותרגיל אחד בסגנון חתירה. את הפול אובר הייתי בכל זאת משאיר כתרגיל חזה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אומר לך שהשריר העיקרי הוא הרחב גבי כי זאת התנועה האנטומית שלו? ומה אם אומר לך שהחזה עובד רק בתור סינרגיסט וגם אז רק בסיבים התחתונים שלו? גם אז תכניס אותו בתור תרגיל לחזה?כי ככה כתוב בספר? |
ציטוט:
|
פולאובר בפולי עובד על הגב.
לא יצא לי להרגיש אפילו חזה אחרי התרגיל הזה. בשכיבה לעומת זאת זה שונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סיבכתם את העניין סתם במקום לענות.
פול הובר צר (בדאמבל) עובד על סיבי השריר התחתוניים של החזה. פול הובר רחב עובד בעיקר על הלטיסומוס דורסי ועל הטרס מג'ור. |
פול עובר שכיבה עמידה זה לא משנה זה עובד על הגב
אחלה תרגיל אני אישית אוהב אותו |
ציטוט:
רחב זה סיפור אחר. |
ציטוט:
בעמידה עם גב ישר אתה תרגיש את החזה הרבה פחות כי המשקל בא מקדימה ולא מאחורה והטווח קצר יותר, בהנחה שהפולי מולך. ואחיזה רחבה הרבה פחות נוחה בשכיבה וזה מוסיף להרגשה.. מר גאון תגיד לאחותך אני לא מדבר מהתחת כמו אנשים כמוך אני מדבר מנסיון, אתה אבל ממש לא יצאת חש בתגובה שלך... |
ציטוט:
בשכיבה הטווח גדול יותר ותרגיש את החזה יותר.. תנסה את שניהם ותראה בעצמך |
מה אם אני אגיד לכם שאתם מבזבזים אנרגייה וזמן בלחפור על תרגיל עם תועלת נמוכה מאוד?
|
גם ב EXRX משנים את שריר המטרה בהתאם
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BPullover.html חזה http://www.exrx.net/WeightExercises/...rPullover.html רחב גבי ואני אכן מרגיש יותר את החזה שזה מבוצע בשכיבה.. משום מה ישראלבודי מתרגם תחלק של הלינק מ LAT:):):)IMUS ל LAT:):)mus ולכן הלינק השני לא עובד גם -..- הכל זה הופך פה לסמיילי |
ציטוט:
לדעתי התרגיל הזה ראוי לכבוד שלו. פול הובר בדאמבל זה תרגיל מצויין לדעתי, לסיים איתו אימון חזה טוב. |
לא לגב ולא לחזה, תרגיל מיותר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ