![]() |
כאבים באיברים פנימיים..
בשבוע וחצי האחרון אני סובל מכאבים בלבלב(אני משער שזה הלבלב, זה ממש קרוב לצלעות חח), ובכליות(גם זה אני משער, מה שנמצא בשתי הצדדים של הגוף בערך איפה שהאלכסונים), והכאבים האלה מלווים גם בשלשולים...לא שיניתי שום דבר בתזונה שלי חוץ משימוש בערך 3 שבועות באבקה muscle milk..יכול להיות שזה קשור?
|
יכול להיות...
איזה מינון של האבקה אתה לוקח ובכל כמה זמן? אולי הגזמת טיפה, אולי אתה צריך קצת זמן להתרגל. יכול להיות שאתה רגיש לאחד מהמרכיבים של האבקה.. לך לרופא ליתר ביטחון. |
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שחזרתי בדיוק מחופשה באילת ואכלתי מלא שומן רווי(פיצות והמבורגרים) אבל זה ממשיך יותר מדי זמן..הפסקתי גם עם האבקה ל3 ימים וזה ממשיך..זה אחד המוזרים :s ולוקח מנה ביום(2 סקופים = 50-60 גרם)
|
יכול להיות מהאבקה ויכול להיות שלא.
ליתר ביטחון לך להיוועץ עם רופא. רפואה שלמה אחי. |
אחי גש לרופא אני מכיר שחולה סכרת וככה התחילה לו המחלה בשיא הרצינות גש לרופא לפני שיהיה מאוחר מדי סליחה על ההלחצה פשוט דיי הדאיג אותי הבעיה שלו....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אני לא טועה חולה סכרת בצום ארוך יכול להגיע למצב של היפוגלוקמיה עקב מצב סוכר נמוך בדם.... כל מקרה אחי תהיה בריא:) ויש הרבה סיבות לחלות במחלה וזה לא אומר שאם אתה מנהל אורך חיים בריא אז אתה חסין ממנה הכל יכול לקרות.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ