![]() |
תמונות שלי.. בן 15
http://www.zix.co.il/thumbs/218568555.jpg
http://www.uploadfileyou.com/files/y...9too_thumb.jpg הכתפיים יצאו ממש לא טוב הם הרבה יותר טובות.. תתעלמו 173 65 |
נראה נחמד לגיל 15, הכתפיים נראות קצת מוזרות :s , אבל אמרת שהם לא יצאו טוב אז...
|
חוץ מטרפזים וכתפיים הכל סבבה.
אתה יחסית על % שומן נמוך, תפציץ במאסה אח שלי! |
מה תפציץ במסה ?
הוא ילד בן 15 הוא לא יכול "להפציץ" במסה עוד איזה שנתיים הוא יוכל להתחיל לפתח היפרטרופיה משמעותית,אם הוא ינסה לעשות עליות משמעותיות במסה כרגע סביר להניח שהוא יעלה כמעט לחלוטין בשומן שיעשה עליה מתונה ומדורגת עם פלוס קלורי עדין ויתרכז בלשפר את הכוח שלו וללמוד להתאמן נכון ולאכול נכון להפציץ במסה יהיה זמן אחר כך |
ציטוט:
|
ציטוט:
תסתכל על חנא, אלירן וכמוהם - גם בגיל 16 יש להם מסה מרשימה מאוד, ואני בטוח שגם לפני שנה לא היה חסר להם. |
ציטוט:
כל אחד יכול לעלות במסאת שריר בכל זמן בחייו. לבחור שפתח את הפוסט, אל תפחד להיכנס למאסה, אני אישית יכול להעיד על זה שכן הצלחתי לעלות במאסה בגיל הזה. התחלתי בגיל 16 במשקל 56 קילו על % שומן נמוך. וב8 חודשים הצלחתי לעלות על עצמי 9 ק"ג שריר. אז למה יש להבהיל את הבחור ולהגיד שהוא לא יכול להעלות במאסה? חוץ מזה יש לך פה בפורום עוד הוחכות של אנשים שבגיל צעיר מאוד כבר עלו במאסה כמו סטסוס וlovetobe חנא ואלירן וכו'. |
לא טענתי שהוא לא יכול לבצע היפרטורפיה
טענתי שהוא עוד לא יכול לעשות עליות גדולה במסה איכותית ואם אתה חושב שבאמת עלית 9 קילו שריר ב8 חודשים אז אתה הוזה. |
ציטוט:
בהחלט אפשר לעלות כמות שריר גדולה בזמן הזה..ואם אתה לא מאמין שהרוב שריר אז התחלתי היקף 27 ועכשיו אני לדעתי (אני לא מודד היקפים) בסביבות ה34 אולי קצת יותר..והידיים הם החלק שהכי פחות השתפר אצלי תסתכל על צעירים שהם מתחת ל16 ותראה שהם מעלים הרבה מסת שריר הכול תלוי בתזונה ובאימונים |
ציטוט:
אמנם אין כזה דבר עליית שריר בלי שומן אבל אכן עליתי 9 ק"ג שריר, כמובן שאני מציין רק את העליית שריר. |
לגילך זה נחמד ביותר אחי, בהצלחה בהמשך!
|
נראה טוב לגילך אחי
|
בן 15.. יפה לך
|
ניראה טוב מאוד לגיל 15 תמשיך ככה אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ