![]() |
שאלה - אוננות ופיתוח שרירים
תקשיבו יש המון מחלוקות בעניין הזה ואני אשמח אם מישהו יתן לי תשובה חד משמעית לשאלה :
אם אני מתאמן אבל מאונן גם אז זה יפגע בהתקדמות שלי ? כי אומרים שזה מפרק שרירים ומעייף מאוד . נגיד אם אני מאונן ואז הולך למכון נגיד יום אחרי אני מרגיש יותר חלש וקשה לי להרים את המשקלים שאני מרים תמיד . ובבקשה בלי תשובות ציניות סליחה אם זה מפריע למישהו ששאלתי פשוט אני חייב תשובה |
ציטוט:
בכל מקרה לפני אימון אל תאונן, זה בהחלט פוגע באימון. |
מצחיק שזאת ההודעה הראשונה שלך :lol:
מכל הזמנים ביום אתה חייב לעשות ביד דווקא לפני אימון? כן זה פוגע |
ציטוט:
|
כל הזמן למעט ממש לפני אימון לא יהיה נזק...
לפני אימון לא מומלץ |
אחי שאתה משפריץ כל השרירים יוצאים לך דרך הזין ואתה נהיה שחיף תוך שניה, dont use it or lose itttt
|
לא מומלץ לשחרר טסטוסטרון לפני אימון שאתה צריך אותו...
תשמור את כל הלחצים המיניים שלך לאימון ותתפלל שבאמצע הבנץ' חברך לא יקפוץ להגיד שלום בזמן שאתה בוהה בתחת של איזה מדריכת ספינינג. |
גם אם תאונן ממש לפני אימון זה לא תמיד מזיק. לחלק זה יכול להפריע ולחלק לא
|
ציטוט:
למה אתה חושב שמאבדים טסטוסטרון כשפולטים? מה אתה חושב, שכשהתחלת לאונן, הגיע טסטוסטרון מהדם לערמונית על מנת ליצר נוזל זרע? לא. לא מומלץ לאונן לפני אימון, כי אחרי פליטה יש תחושה של עייפות. |
סתם מעייף בשביל מה.לי בא לישון מיד אחרי.
|
החלבון בזרע לא מגיע ויוצא מהשרירים.. יש להם תאים נפרדים ששם הם מיוצרים ככה שכל המיתוסים על הצטמקות שרירים זה סתם שטויות... הבעיה זה עם הטסטוסטרון שיורד הילוך בזמן הפליטה. גם הגוף נעשה מסופק מן הסתם וגם עייף ופועל על הילוך ראשון... לכן אם בא לך להביא ביד, עשה את זה לאחר האימון...
|
ציטוט:
בעת פליטה הגוף מפריש טסטוסטרון, עם זה אין ויכוח, שיהיה לך ערב טוב. |
אם נגיד לך שכן, אתה באמת תפסיק לאונן?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא גם לועס אוזניים, זה עוזר גם לפתח מסה.
|
ציטוט:
גדול אתה אחי!!!! |
אני סתם שחיף, לא צריך להגזים. :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ