ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בצער רב אני חושב שאני לוקח הפסקה ארוכה מאימונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=58325)

Max90kg 18-08-09 18:46

בצער רב אני חושב שאני לוקח הפסקה ארוכה מאימונים

אוקיי אז הסיפור הוא שהייתה לי פציעה שהתחילה בערך לפני חודש ועשיתי מנוחה + לא עבדתי על המקום של הפציעה (כתף ימין) ולפני בערך שבועיים הרגשתי שהפציעה עברה והתחלתי להתאמן נורמאלי (כמעט ולא הרגשתי אותה אז חשבתי היא תעבור לבד) והיום באימון הרגשתי שהיא חזרה אליי, יום חמישי הייתי עושה מקבילים עם 25 קילו והיום התחילה לכאוב לי הכתף כבר כשעבדתי בלי משקל וגם שכיבות סמיכה אחרי חצי תנועה מתחיל כאב. בקיצור אני חושב שאם אני אמשיך להתאמן בתוכניות אימונים רגילות זה לא יעבור אף פעם ואף יחמיר אז החלטתי שאני מפסיק כרגע להתאמן על הגוף בצורה כללית ועובר לעבודה רק על רגליים, תאומים ואולי עוד כמה שרירים שאין להם שום קשר לפציעה (לפחות למשך חודש). מקווה שיהיה בסדר ואני לא אאבד הרבה מסה.

DanielML 18-08-09 18:52

תחלים ותחזור להפציץ

hypertrophy 18-08-09 18:53

אתה תאבד
תנסה לעבוד על משקלים קלים וטווחי חזרות גבוהים אולי זה יעזור
אה-ואולי תבדוק את זה

Niv_g 18-08-09 18:53

מה אחי?
תנצל את זה תן לרגליים גב תחתון בטן אמות וכו קצת צומי

Max90kg 18-08-09 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 900825)
אתה תאבד
תנסה לעבוד על משקלים קלים וטווחי חזרות גבוהים אולי זה יעזור
אה-ואולי תבדוק את זה

הבעיה שאני מרגיש את הכאבים גם במשקלים ממש נמוכים ובעצם מה שמוזר שאני מרגיש את הכאב כמעט בצורה זהה גם בבנץ' עם 40 קילו וגם בבנץ' עם 100.
ולבדוק את מה?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי niv_g (הודעה 900826)
מה אחי?
תנצל את זה תן לרגליים גב תחתון בטן אמות וכו קצת צומי

כה אני חושב שגם פעם ראשונה אני אשלב אימוני צוואר בתוכנית, השריר עם השם הכי ארוך sternocleidomastoid (חח למדתי בעל פה :p)

ariel.b 18-08-09 19:15

אני סוחב בדיוק את אותה הפציעה כבר כמעט 4 חודשים. לא הפסקתי את האימונים בכלל, אבל בהחלט הורדתי קצת משקלים, עברתי לתרגילים שפחות מרגישים את הכאב, ולאט לאט זה מתחיל לעבור תוך כדי המשך עבודה כמעט רגילה. תרגיש טוב.

ירין מוסקוביץ 18-08-09 19:46

משתתף בצערך..

tal_s 18-08-09 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 900822)
אוקיי אז הסיפור הוא שהייתה לי פציעה שהתחילה בערך לפני חודש ועשיתי מנוחה + לא עבדתי על המקום של הפציעה (כתף ימין) ולפני בערך שבועיים הרגשתי שהפציעה עברה והתחלתי להתאמן נורמאלי (כמעט ולא הרגשתי אותה אז חשבתי היא תעבור לבד) והיום באימון הרגשתי שהיא חזרה אליי, יום חמישי הייתי עושה מקבילים עם 25 קילו והיום התחילה לכאוב לי הכתף כבר כשעבדתי בלי משקל וגם שכיבות סמיכה אחרי חצי תנועה מתחיל כאב. בקיצור אני חושב שאם אני אמשיך להתאמן בתוכניות אימונים רגילות זה לא יעבור אף פעם ואף יחמיר אז החלטתי שאני מפסיק כרגע להתאמן על הגוף בצורה כללית ועובר לעבודה רק על רגליים, תאומים ואולי עוד כמה שרירים שאין להם שום קשר לפציעה (לפחות למשך חודש). מקווה שיהיה בסדר ואני לא אאבד הרבה מסה.

אתה יכול לעשות הכל חוץ ממקבילים, בנץ' פרס, אובר הד פרס פלייסים הרחקות כתפיים ומשיכת מוט לסנטר
כדי לשמר מאסה בחזה ובכתפיים תעבוד בטווח חזרות שלא תרגיש את הכאב, אני מעריך 12+ באותם תרגילים שציינתי אם עדיפות לתרגילים אם פחות עומס על הכתף קדמית לדוג' לחיצה בשיפוע שלילי
כל השאר תעבוד רגיל אני לא רואה איך פציעה בכתף תהווה בעיה
בהצלחה והחלמה מהירה;)

Max90kg 18-08-09 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 900864)
אתה יכול לעשות הכל חוץ ממקבילים, בנץ' פרס, אובר הד פרס פלייסים הרחקות כתפיים ומשיכת מוט לסנטר
כדי לשמר מאסה בחזה ובכתפיים תעבוד בטווח חזרות שלא תרגיש את הכאב, אני מעריך 12+ באותם תרגילים שציינתי אם עדיפות לתרגילים אם פחות עומס על הכתף קדמית לדוג' לחיצה בשיפוע שלילי
כל השאר תעבוד רגיל אני לא רואה איך פציעה בכתף תהווה בעיה
בהצלחה והחלמה מהירה;)

בוא נגיד ככה, לחזה אין שום תרגיל שאני יכול לעשות, לכתפיים אני יכול אבל עדיף שלא (כי אני מרגיש את זה בקטנה). עם גב אין לי בעיה אבל לפעמים כשזה בשלב של השיא אז כואב לי קצת במתח. אני יכול טווח חזרות גבוה לחזה אבל בטווח תנועה מלא גם עם מוט ריק אני ארגיש את זה ואני לא חושב שזה טוב... בנוגע ליד קדמית, אני זוכר שפעם כשרק התחילה הפציעה עשיתי כפיפת מרפקים עם מוט w באחיזה צרה וזה כאב אז אני חושב שכל תרגיל שאני אעשה איכשהו יעבוד על החלק הזה. אני לא כל כך יודע מה אני יכול לעשות בעניין הזה.
ותודה.

tal_s 18-08-09 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 900876)
בוא נגיד ככה, לחזה אין שום תרגיל שאני יכול לעשות, לכתפיים אני יכול אבל עדיף שלא (כי אני מרגיש את זה בקטנה). עם גב אין לי בעיה אבל לפעמים כשזה בשלב של השיא אז כואב לי קצת במתח. אני יכול טווח חזרות גבוה לחזה אבל בטווח תנועה מלא גם עם מוט ריק אני ארגיש את זה ואני לא חושב שזה טוב... בנוגע ליד קדמית, אני זוכר שפעם כשרק התחילה הפציעה עשיתי כפיפת מרפקים עם מוט w באחיזה צרה וזה כאב אז אני חושב שכל תרגיל שאני אעשה איכשהו יעבוד על החלק הזה. אני לא כל כך יודע מה אני יכול לעשות בעניין הזה.
ותודה.

קח שבוע מנוחה ובתרגילים שציינתי למעלה תעבוד טווח של 15 חזרות +- כל השאר תעבוד רגיל בלחיצות חזה תעבוד בטכניקה של פאורליפטינג או בשיפוע שלילי ככה שהעומס על הכתף פוחת משמעותי

Max90kg 18-08-09 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 900877)
קח שבוע מנוחה ובתרגילים שציינתי למעלה תעבוד טווח של 15 חזרות +- כל השאר תעבוד רגיל

אוקיי אם אתה אומר ככה אני אעשה.

tal_s 18-08-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 900878)
אוקיי אם אתה אומר ככה אני אעשה.

ערכתי תסתכל עוד פעם על תגובה אחרונה בקשר לבנץ'

Max90kg 18-08-09 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 900879)
ערכתי תסתכל עוד פעם על תגובה אחרונה בקשר לבנץ'

מה הכוונה טכניקה של פואר ליפטינג בבנץ'? אתה מתכוון טכניקה של תחרויות?

tal_s 18-08-09 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 900882)
מה הכוונה טכניקה של פואר ליפטינג בבנץ'? אתה מתכוון טכניקה של תחרויות?

http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0 בבקשה

Max90kg 18-08-09 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 900883)

תודה רבה!

tal_s 18-08-09 20:37

מקס חרשתי את האינטרנט בשבילך ומצאתי שיטה של אחד מגדולי המאמנים לרפות בעיות כתפיים
השתמשתי והמצלתי להרבה אחרים וזה פועל כמו קסם
http://www.intensemuscle.com/6997-ho...o-90-time.html ;)

Max90kg 18-08-09 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 900889)
מקס חרשתי את האינטרנט בשבילך ומצאתי שיטה של אחד מגדולי המאמנים לרפות בעיות כתפיים
השתמשתי והמצלתי להרבה אחרים וזה פועל כמו קסם
http://www.intensemuscle.com/6997-ho...o-90-time.html ;)

באמת הפצצת גבר! מעריך את זה!

Niv_g 18-08-09 21:09

מקס אתה מתאגרף או משהו?

Max90kg 18-08-09 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Niv_g (הודעה 900907)
מקס אתה מתאגרף או משהו?

לא 0.ם

DanielML 18-08-09 21:36

מקס מה היתרונות בעבודה על שרירי הצוואר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ