![]() |
תחרות מר חיפה והקריות 13/2/2010
איגוד החובבים הישראלי לפיתוח הגוף מודיע כי תחרות מר חיפה והקריות תתקים ביום שבת 13/2/09 בשעה 13:00 במרכז הספורט "אפק", רח' דרור 2, קרית ביאליק.
התיצבות ספורטאים בשעה 11:00. התחרות פתוחה לכל ספורטאי האיגוד http://www.ifbb.co.il/Default.aspx |
לא עולה כסף
ציטוט:
ככל הידוע לי לא עולה כסף, לא לצפות ולא להתחרות |
ב13/2/09?
|
כפי שרשום בכותרת ההודעה המקורית - התאריך הוא 13 פברואר 2010
ציטוט:
אני שמח שהקוראים הנכבדים קוראים בעיון רב כל אות, כל תג וכל פסיק אני רק מקווה שתיקון קל זה יגרום לכל הספורטאים לבוא ולהתחרות. |
הדובר יש לי שאלה אלייך מתי יוצא מר צפון ?
|
יאווווווווווווווווווווווו אני לא מאמין אני מתאמן בדיוק ליד כמה זה עולה?
|
זה חינם הבנתי
|
למה בשבת?
למה בשבת יש ספורטאים שאולי רוצים להגיע אבל לא יכלו!
אני לא מבין תטמטום הזה! |
ציטוט:
|
גם אם יהיה הסעה חינם + ארוחת ערב חינם לא יבואו
|
היה אפשר לעשות את זה במוצא"ש..:x
|
אם אשר משלם לי חדר במלון אם איזו מדרובה שם שאני אמצא מוצאת חן בעניי אני בא...:clap:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
מר פריג'
אם אתה עולה לבמה של המר חיפה בתחתונים ובצבע...ורוקד לפי הקליפ הבא: אני מבטיח לך שאני משלם על כל התחרות הזאת ומזמין את כל המתחרים אחרי זה לפאפאגיו או מוזס או בלאק מה שלא יהיה אבל לרקוד לאורך כל הקליפ 3:48 דקות אם תחתונים,צבע,לא מגולח,נעלי עקב אדומים ותכניס את התחתון בתחת שיהיה לך חוטיני כזה נחמד נישבע לך שאני אשלם על הכל אם תרקוד ככה...:):):):) זה יהיה ענק !! והינה לינק לקליפ אם אתם לא מצליחים לראות http://www.youtube.com/watch?v=mE3DYiIDeto |
ציטוט:
עכשיו בגללך אני מדמיין את אשר פריג' רוקד בחוטיני כל הזמן..בא לי להקיא את כל החלב שאני שותה.. |
ציטוט:
כמה אפשר להיות מושפע מכל החרא הזה של ריפטו?חלאס טום אם אני יראה אותך ורק תוציא מילה אחת על ריפטו אני אדחוף לך תספר הזה של הSS הזה שלו עמוק לתוך התחת. נו אתה מתכנן קצת על המתגרשת :cool::cool::cool: |
יש תוצאות ?
מישהו היה בתחרות? איך היה ?
|
ציטוט:
|
למה בסוף לא הביאו את ברנץ' לארץ? היה מביא קצת יותר קהל
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ