ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כמה שאלות חשובות!! כנסו !!דחוף!! עזרה !! .. (https://israelbody.com/showthread.php?t=6149)

LoveStone 23-02-07 15:55

כמה שאלות חשובות!! כנסו !!דחוף!! עזרה !! ..

http://exrx.net/WeightExercises/Glut...5LegPress.html
התרגיל הזה הוא כמו סקוואט? אם לא מה ההבדל ביניהם.

דבר שני אומרים שסקוואט ודדליפט הם חלק ענק מהגדילה
"4. אתה חייב לבצע סקוואטים ודד ליפט, אם אתה רוצה להגיע לגבול יכולת הגדילה של הגוף.
תחשוב על זה. ביצוע סקוואטים ודד ליפט מפעיל 70%-85% מכלל השרירים בגוף בתנועה אחת. כפיפות מרפקים – אולי משהו כמו 3%-5%. איזה מהם יגרום לגוף לסנטז חלבון ולהתמודד עם הצורך לגדול טוב יותר? אתה לעולם לא תמצא את הפוטנציאל גדילה שלך בלי סקוואטים ודד ליפט"

אם זה הבדל כל כך גדול של 80% בין כפיפות מרפקים לסקוואט ודדליפט אז אם אני יוסיף עכשיו לתוכנית שלי סקוואט ודדליפט אני יגדל פי כמה יותר מהר? פי 10?

דבר שלישי בכלל אני לא מבין. איך החזה או הידיים או הכתפיים יכולים לגדול מדדליפט וסקווטים??
או שהכוונה ב"לגדול" היא בכלל לעלייה במשקל????

תשובות דחוף תודה לעוזרים

AAA 23-02-07 16:10

אלו תרגילים משחררי הורמון גדילה.

dx69 23-02-07 16:42

נראה לי שזה היה בחתימה של מישהו פה אבל..
Leg Press Doesnt mean SQUAT!
עבודה בסקוואט חופשי הרבה יותר אינטנסיבית מאשר לגפרסים בכל ווריאציה.

AAA 23-02-07 16:52

אבל עדיין לג פרס הוא תרגיל לא רע אך לא תחליף לסקוואט. בתור גיוון, בתור תרגיל רביעי. בד"כ הרבה עושים את הרוטינה של סקוואט + לג פרס + כפיפת רגליים + פשיטת ברכיים, כאימון רגליים. לדעתי זה אימון הרגליים הטוב ביותר, לפחות התרגילים.

LoveStone 23-02-07 17:05

עדיין לא עניתם לי על השאלות T_t

יוסייי 23-02-07 17:10

מי שאומר שתרגיל סקוואט משחרר הורמון גדילה זה נשמע קצת לא הגיוני אבל אני לא איזה ד"ר שיכול לענות על בטוח
נגיד וזה נכון וסקוואט משפר את ההתפתחות אז אין סיבה שהתרגיל ששם למעלה לא יעשה את העבודה אין כמעט הבדלים.

shay 23-02-07 17:47

לי יש בעיות גב ואינני רוצה להחמיר ראותם לכן אני עושה את כל התחליפים כמו לג פרס פשיטות כפיפות הרחקות

Dr. Luber 23-02-07 18:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shay
לי יש בעיות גב ואינני רוצה להחמיר ראותם לכן אני עושה את כל התחליפים כמו לג פרס פשיטות כפיפות הרחקות

אם לא דופקים משקלים ועובדים עם טכניקה נכונה אי אפשר להחמיר את בעייות הגב, אולי להפיך, לחזק אותו.

Dr. Luber 23-02-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aaa
בד"כ הרבה עושים את הרוטינה של סקוואט + לג פרס + כפיפת רגליים + פשיטת ברכיים, כאימון רגליים.

ואחרי זה מצפים לגדילה במסה/כוח. חברה, יכולות של הגוף שלנו הינן מוגבלות, ואם אתם עובדים ללא "תמריצים" למיניהם זה פשוט יותר מדי עומס. רוני קולמן עושה רק 3 תרגילים לרגליים, למרות שנעזר בכמות אדירה של "תרופות". לכן 2 לנטורל זה המקסימום.

Ori-Silver 23-02-07 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Luber
ואחרי זה מצפים לגדילה במסה/כוח. חברה, יכולות של הגוף שלנו הינן מוגבלות, ואם אתם עובדים ללא "תמריצים" למיניהם זה פשוט יותר מדי עומס. רוני קולמן עושה רק 3 תרגילים לרגליים, למרות שנעזר בכמות אדירה של "תרופות". לכן 2 לנטורל זה המקסימום.

למה? רגליים זה שריר ענק אפשר לעשות 6-9 סטים לקדמית ו-4-6 לאחורית אני אישית עושה ככה באימוני ab ואני גודל מצויין לפני זה שעשיתי פחות סטים הייתי גודל הרבה פחות

הנה התוכנית שלי לרגליים והיא עובדת עלי מצויין הוספתי כבר איזה 8 ס"מ לרגל ב-4 חודש
סקוואט 4x6-8
לג פרס-2x8-10
פשיטת ברכיים-3x10-12

רגל אחורית
גוד מורנינג-3x6-8
כפיפת ברכיים-3x8-12

תאומים-הרמת עקבים-4x8-15

Dr. Luber 23-02-07 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
למה? רגליים זה שריר ענק אפשר לעשות 6-9 סטים לקדמית ו-4-6 לאחורית אני אישית עושה ככה באימוני ab ואני גודל מצויין לפני זה שעשיתי פחות סטים הייתי גודל הרבה פחות

הנה התוכנית שלי לרגליים והיא עובדת עלי מצויין הוספתי כבר איזה 8 ס"מ לרגל ב-4 חודש
סקוואט 4x6-8
לג פרס-2x8-10
פשיטת ברכיים-3x10-12

רגל אחורית
גוד מורנינג-3x6-8
כפיפת ברכיים-3x8-12

תאומים-הרמת עקבים-4x8-15

מה היקף הרגל שלך?

Ori-Silver 23-02-07 18:21

ציטוט:

מה היקף הרגל שלך?

64-65 ס"מ

Dr. Luber 23-02-07 18:25

היקף סביר. אולי בגלל הגנטיקה, אולי בגלל שאתה לא עובד ב100% בכל תרגיל, אבל בשביל בן אדם ממוצע לעבוד בתוכנית כזאת באינטנסיביות גבוהה זה יותר מדי.

Ori-Silver 23-02-07 18:28

ציטוט:

היקף סביר. אולי בגלל הגנטיקה, אולי בגלל שאתה לא עובד ב100% בכל תרגיל, אבל בשביל בן אדם ממוצע לעבוד בתוכנית כזאת באינטנסיביות גבוהה זה יותר מדי.

אני עובד תמיד 1-2 חזרות לפני כשל תלוי בטווח חזרות...בכל מקרה אז איך לדעתך צריך להיראות אימון רגליים בתוכנית ab ?

Dr. Luber 23-02-07 18:31

סקואט + מכשיר כשהו
ועל המסטרינג בשנתיים-שלוש הראשונות לעבוד רק בעקיפין.

LoveStone 23-02-07 18:57

מישהו יכול לענות לי על השאלות? הפקרתם אותם :s

La Honda 23-02-07 19:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LoveStone

דבר שלישי בכלל אני לא מבין. איך החזה או הידיים או הכתפיים יכולים לגדול מדדליפט וסקווטים??
או שהכוונה ב"לגדול" היא בכלל לעלייה במשקל????

מצטרף לשאלה, האם התרגילים המורכבים כביכול מעודדים הפרשת GH?

DropDead 23-02-07 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER

סקוואט 4x6-8
לג פרס-2x8-10
פשיטת ברכיים-3x10-12

רגל אחורית
גוד מורנינג-3x6-8
כפיפת ברכיים-3x8-12

תאומים-הרמת עקבים-4x8-15

פאק אחי אתה מצליח ללכת הביתה אחרי זה ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ