![]() |
התוכנית שלי למסה - חוות דעת!
שלום, התחלתי את תקופת המסה השבוע והמדריך במכון בנה לי תוכנית, מקווה להערות בונות ועוזרות.
נתונים: 1.77 משקל 63 גיל:16. התוכנית בנויה בצורת abc: A - פולי עליון רחב 8 * 4 אחיזה צרה לכיון החזה 8 * 4 (לא ידעתי איך קוראים לתרגיל ולא מצאתי סירטון שלו מקווה שתבינו) מסור 8 * 4 חתירה מוט w בישיבה רחב 8 * 3 מרחיקי ירך 10 * 4 (שרירי אגן) כפיפות ידיים: מוט דבליו 8 * 4 פטישים 8 * 4 חופשי 8 * 4 בטן - במכונה 25 * 4. B: לחיצת חזה 8 * 4 לחיצת חזה חופשי לכיוון מעלה 8 * 4 פרפר במכונה 8 * 4 לחיצת חזה במכונה (בישיבה, דחיקה) 8 * 3 מקרבי ירך 10 * 4 פשיטת מרפקים: חופשי 8 * 4 מוט וי 8 * 4 חבל 8 * 4 בטן: 25 * 4 במכונה. C: הנפת זרועות לצדדים 8 * 4 לחיצת כתפיים במכונה 8 * 4 משיכבה לכיון הסנטר מוט דבליו 8 * 4 קירוב שכמות 8 * 4 פשיטת ברכיים 10 * 4 לחיצת רגליים בשכיבה 10 * 4 תאומים בשכיבה 10 * 4 כפיפת ברכיים 10 * 4 בטן 25 * 4 במכונה. אני יודע שלא הסברתי כמו שצריך מקווה שתבינו ותתנו חוות דעת על התוכנית + הערות של איך לשפר וכו'. |
כל כך גרועה שזה לא להאמין
|
ציטוט:
ממה שאני מבין לפי התכנית שלך יש לך כלכך הרבה סטים לרגליים פלוס זה נראה ככה אבל אתה עובד רגליים גם בb וגם בc ? |
הבנאדם ביקש ביקורת, וקיבל
ומאיפה הבנת שהוא עובד על רגליים גם ב-b וגם ב-c ** לחיצת חזה לכיוון מעלה - חחחחחחחחחחח |
ציטוט:
למה שאתה לא תכתוב לו?אתה וותיק אתה בטח יודע איך לכתוב תכנית...למה לא? מה התגובה שלך עזרה לו יותר מהתגובה שלי? |
תאכל הרבה
דדליפט,סקוואט,בנצ' במכון עד שתגיע למצב שאתה אשכרה גודל ולא סתם למכשר את עצמך בפולי איך אומרים אצלנו :):):):) תישן תחזור על זה ותיראה איך אתה גודל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מבין כ"כ מה גרוע בא חוץ מזה שאין בא סקוואט ודדליפט שאתה וכל חברייך לפורום משוגעים עליהם.. פשוט במכון לא הכי מתאפשר לי לעשות את התרגילים האלו + יש לי בעיית גב תחתון קלה שאמרו לי שלא רצוי לי בגללה לעשות את התרגילים האלו.. לפי מה שאני הסתכלתי בתוכנית (ויש לי קמצוץ של ניסיון) אני רואה שהיא עובדת על כל השרירים בצורה יפה מחולקת בצורה יפה.. אם אתה יכל אשמח אם תנסה לתקן אותה ואם אי אפשר להמליץ לי על תוכנית חדשה (לא ss) תודה רבה! |
ציטוט:
ab 9 סטים לשריר גדול 4-6 סטים לשריר קטן כמה יושתר תרגיליםן מורכבים |
התוכנית הכי גרוע שראיתי בזמן האחרון בפורום פה [לא מחשיב את התוכנית של מר.טרול יוסי...]
מרחיקי ירך? בשביל מה? למה? ולמה בנפרד? למה 12 סטים לביספס? למה 400 סטים לחזה? מי המדריך הטמבל הזה |
ציטוט:
מה החכמה בזה? |
ציטוט:
עכשיו איך אני יכל לשפר? |
לקחת תכנית בנויה שאנשים שקצת יותר מבינים ממך וממני בתכנון תכניית אימונים.
( לא אמרתי ss ) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ