![]() |
צמיחת שערות אחרי גילוח
אז ככה.. הרבה אומרים שאחרי גילוח השערות צומחות מהר/עבות/שחורות/רבות יותר.
זה נכון? |
כן
123 |
תעשה שעווה וזהו
|
ציטוט:
ציטוט:
עוד תגובות...? |
כן חח
|
|
לא'דע מה הקשר לשחורות.. אבל כן לגבי כל השאר.
|
כן.
רציתי לבדוק את זה כי שמעתי שזה לא נכון וכו אז גלחתי נקודה מסויימת בבטן ואחרי זה גדל יותר עבה יותר שחור משאר השערות |
טוב תשמע, קראתי מאמר או שנים לגבי התופעה הזאת, חלק אומרים שכן, חלק לא
אני יכול להגיד לך מנסיון אישי, אכשהייתי בגיל 15 גילחתי את כול האזור של הבטן (שלא היה כל כך הרבה) ועכשיו כל הבטן שלי ממש גונגל...אני ברצינות שוקל לעשות הסרה בליזר, כי זה פשוט מגעיל יכול להיות שזה הגנים שלי, או שהגילוח הרס את זה, בכל אופן על אחריותך |
כולם אומרים פה שכן ולפי המאמר בנענע זה לא נכון..
הנה עוד כתבה שכתוב בה שזה לא נכון: ynet.co.il/articles/0,7340,L-3338216,00.html תוסיפו www ציטוט:
|
ציטוט:
בכל זאת אני לא ממליץ על גילוח בסכין גילוח, בסוף העור מגרד, מלא פצעים, מציק והשיער כולו קוצני |
שעווה לא גורמת לשיעור יתר,עבה יותר ושחור יותר?
למה אני שוקל להשתמש . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
שזה לא יעשה לי יותר גרוע,לא שאני שעיר . |
ציטוט:
בגלל שנמאס לי שכל יומיים אני צרי להתגלח(לא כי יש הרבה, אלא כי אני פשוט לא סובל את המראה שלי עם זיפים) באמת יצא תותחי. שווה כל שנייה של סבל, הייתי בלי גילוח מעל לשבוע. בסופו של דבר הסיפור הזה היה חד פעמי כי אין לי מישהי זמינה שיכולה לעשות לי את זה על בסיס קבוע. למה חוט ולא שעווה? כי שעווה לא הורידה את זה. בכל אופן, לפי מה שהבנתי(אין לי ביסוס לדברים ואני לא סגור על זה) עם הזמן השורש נחלש כל פעם יותר ויותר, ככה שאם אחרי פעם אחת לקח לשיערות מעל לשבוע לצמוח, על פי אותה תיאוריה זה רק ילך וישתפר(וגם יכאב פחות) *)אני לא גיי, סתם מזוכיסט(רציני חח) |
ציטוט:
גם אתה לא צריך להיות תלוי במישהו וגם מוציא יותא בכאב אחד. |
ציטוט:
|
אני מתעניין בליזר, פעם אחת ולתמיד
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ