ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אלכוהול שורף שריר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=63064)

idanshviro 04-02-10 18:06

אלכוהול שורף שריר?

זה נכון?אם לא מה הוא עושה ואיך הוא פוגע בכושר (חוץ מהכבד..)

DanD 04-02-10 20:28

אם אתה שותה על תקן קבוע לפי מה שאני הבנתי אז מופרש הורמון שמפרק שריר
אבל אם אתה שותה 4-5 פעמים בשבוע

יניב צוות ישראלבודי 04-02-10 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idanshviro (הודעה 969010)
זה נכון?אם לא מה הוא עושה ואיך הוא פוגע בכושר (חוץ מהכבד..)

הדבר היחיד ששורף שריר זה אש.

צריכת אלכוהול בצורה מבוקרת לא תעשה לך שום דבר רע.
חשוב לזכור שאלכוהול בצורתו הטהורה זה סוג של רעל מבחינת הגוף ולכן כאשר אתה צורך אותו הגוף יעבוד יותר קשה על מנת לסלק את הרעלים, ובטווח הארוך זה עלול לפגום בכבד וכו'(כמובן שאנחנו מדברים על כמויות של אלכוהוליזם).

חוצמזה האלכוהול משפיע על המערכת העצבית וזה יכול לגרום להאטה בקצב ההתקדמות שלך.

Scylla 04-02-10 21:52

יניב אם אני לא טועה יש אתנול ומתנול, כאשר אתנול זה האלכוהול הטהור, אשר ככל שרמת הסינון והזיקוק עולה ככה יש במשקה כמויות פחותות של מתנול שהוא הרעל האמיתי. זאת הסיבה אגב שמומלץ להתרחק מוודקות זולות במיוחד כי הן מכילות כמויות גבוהות של מתנול וזה באופן מאוד מורגש - משפיע לרעה.

idanshviro 04-02-10 22:12

הבנתי אותכם , אני טס עוד מעט לתיאלנד , זה בסדר לשתות על בסיס יומי בערך במשך 3 שבועות?או להפחית?

skitz125 04-02-10 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idanshviro (הודעה 969122)
הבנתי אותכם , אני טס עוד מעט לתיאלנד , זה בסדר לשתות על בסיס יומי בערך במשך 3 שבועות?או להפחית?

חחח עכשיו הסבירו לך שזה בסדר אם אתה שותה בצורה מבוקרת, לשתות אלכוהול כל יום במשך 3 שבועות זה לא מבוקר אחי, אני חזרתי לא מזמן מתאילנד ואתה לא חייב לשתות כל יום בשביל להנות, פה ושם תקנה בריזר בחוף ב80 בהט זה בסדר אבל אין טעם להיות שיכור כל ערב.

idanshviro 04-02-10 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 969124)
חחח עכשיו הסבירו לך שזה בסדר אם אתה שותה בצורה מבוקרת, לשתות אלכוהול כל יום במשך 3 שבועות זה לא מבוקר אחי, אני חזרתי לא מזמן מתאילנד ואתה לא חייב לשתות כל יום בשביל להנות, פה ושם תקנה בריזר בחוף ב80 בהט זה בסדר אבל אין טעם להיות שיכור כל ערב.

לא לשרוף את הכבד אחי , ברור שלא...אחרת יתבלבלו לי ההאנגוברים חחח אני מדבר על 2 בירות בלילה ולילות לפעמיים טיפה יותר...
ד"א מה עשית עם האימונים בזמן שהיית שם?והתזונה?

יניב צוות ישראלבודי 04-02-10 23:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 969095)
יניב אם אני לא טועה יש אתנול ומתנול, כאשר אתנול זה האלכוהול הטהור, אשר ככל שרמת הסינון והזיקוק עולה ככה יש במשקה כמויות פחותות של מתנול שהוא הרעל האמיתי. זאת הסיבה אגב שמומלץ להתרחק מוודקות זולות במיוחד כי הן מכילות כמויות גבוהות של מתנול וזה באופן מאוד מורגש - משפיע לרעה.

יכול להיות, לא ממש חקרתי את הנושא, אני יותר התייחסתי לנושא האלכוהול בצורה כללית..

eden.B. 05-02-10 00:19

אלכוהול לא בריא. (נקודה)
שתה פעם בשבוע לסבבה שלך

skitz125 05-02-10 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idanshviro (הודעה 969134)
לא לשרוף את הכבד אחי , ברור שלא...אחרת יתבלבלו לי ההאנגוברים חחח אני מדבר על 2 בירות בלילה ולילות לפעמיים טיפה יותר...
ד"א מה עשית עם האימונים בזמן שהיית שם?והתזונה?

למזלי הייתי במסה ככה שהתזונה לא בעיה פשוט תקעתי המבורגרים כאילו שאני בארה"ב, והאימונים בחלק מהזמן הייתי במלון ברמה טובה בפוקט והיה חדר כושר אז הלכתי כמה פעמים אבל בכנות כשאתה בחופשה כזו ממש קשה להתמיד אתה פשוט מוותר לעצמך ברוב הימים, קצת שכיבות שמיכה במלון מסדר את ההרגשה של הבאסה שלא התאמנת חח.
לאן אתה נוסע ד"א?

idanshviro 05-02-10 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 969167)
למזלי הייתי במסה ככה שהתזונה לא בעיה פשוט תקעתי המבורגרים כאילו שאני בארה"ב, והאימונים בחלק מהזמן הייתי במלון ברמה טובה בפוקט והיה חדר כושר אז הלכתי כמה פעמים אבל בכנות כשאתה בחופשה כזו ממש קשה להתמיד אתה פשוט מוותר לעצמך ברוב הימים, קצת שכיבות שמיכה במלון מסדר את ההרגשה של הבאסה שלא התאמנת חח.
לאן אתה נוסע ד"א?

הפחד שלי זה שלא יהיה לי מה לאכול אחי חחח אני גם במאסה , ואני נוסע כנראה , לבנקוק->צ'אנג מאי->פוקט->קוסמוי->קופנגן->בנקוק...
:)

IGOR 05-02-10 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 969160)
אלכוהול לא בריא. (נקודה)
שתה פעם בשבוע לסבבה שלך

אלכוהול בריא נקודה.תלוי באיזה כמויות אתה לוקח אותו.

eden.B. 05-02-10 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 969279)
אלכוהול בריא נקודה.תלוי באיזה כמויות אתה לוקח אותו.

אתה הראשון שאומר את זה אתה יודע?
אלכוהול בריא?!?!?!?
בוא תסביר לנו במה אלכוהול מועיל לך (כי לכבד שמעתי שהוא לא מועיל, וגם לכליות, וגם ללב ויש עוד המון המון סיבות).
בוא תאיר את עיני במה הוא בריא...(צרף לכך סימוכין)

yair3333 05-02-10 15:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 969285)
אתה הראשון שאומר את זה אתה יודע?
אלכוהול בריא?!?!?!?
בוא תסביר לנו במה אלכוהול מועיל לך (כי לכבד שמעתי שהוא לא מועיל, וגם לכליות, וגם ללב ויש עוד המון המון סיבות).
בוא תאיר את עיני במה הוא בריא...(צרף לכך סימוכין)

אחי תראה את השם שלו
בטח שאלכוהול יהיה בריא לו :] חחח

IGOR 05-02-10 15:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yair3333 (הודעה 969287)
אחי תראה את השם שלו
בטח שאלכוהול יהיה בריא לו :] חחח

שקט ילד!

בכל אופן: http://www.shahal.co.il/hebsite/Cont...Sid=72&Pid=628

אני לא אומר שצריך להשתכר וכל זה יש גבול.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ