![]() |
המעסה
אחרי שכל שישי אני אוכל חופשי שטויות ופשוט אוכל כל דבר שזז החלטתי קצת משמעת עצמי ולא יקרה כלום אם אני לא יאכל שטויות !
אז הכנתי תפריט ליום שישי אחרי שכל השבוע אני על 40 גרם פחמימה: ארוחה 1 חלה 100 גרם+ 100 גרם תפוחי אדמה ארוחה 2 60 גרם פייבר 1 ארוחה 3 חלה 150 גרם+ תפוח אדמה 150 גרם+100 גרם טונה ארוחה 4 60 גרם פייבר 1 ארוחה 5 200 גרם תפוח אדמה+ 150 גרם דג טונה ארוחה 6 לאורך כל הערב: 2 כוסות אורז לפני בישול סה"כ קלוריות: 3063 קלוריות סה"כ חלבון: 139.6 גרם סה"כ שומן: 30.5 גרם סה"כ פחמימות: 548.4 גרם סה"כ כולסטרול: 122.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 70.6 גרם עכשיו אמא שלי עושה לחם בית וזה בעייתי.. אני יגיד לה לקנות לי חלה מהסופר וזהו.. חלה אחת תספיק לי לכל היום rmr 2200-+ מה אתם אומרים על הערכים? טוב או לא טוב? עריכה: יש לי משקל מזון ככה שזה לא בעיה לשקול כל דבר |
מה הטעם בתפריט?
|
אחי איפה הפיתות איפה
כמה אתה שוקל על כמה אחוז שומן? |
למה צריך תפריט בהעמסה?? פשוט תדפוק לך פסטה/אורז או או כל פחמימה מורכבת שיהיה לך לפחות כ300-350 ג' פחמימה בהעמסה ע"י פחמימות מורכבות
|
ציטוט:
כשאתה עושה את זה מסודר ובאמת עם תפריט ומשקל והכל אתה רואה שזה מעבר למקסימום, שצריך להכניס עוד. ויש פה באמת גבולות שצריך לשבור אותם בשביל לסיים את ההעמסה, כמו לדחוף אוכל בכח, אפילו שאי אפשר כבר. |
למה לך להמשיך חיטוב?חיטוב על האחוז שומן שלך בלי שום תוסף יהיה קשה מאוד ולא משתלם..אתה על אחוז שומן מספיק נמוך בשביל לעבור למסה
|
איפה החלב?
תשתה כמה בקבוקי מיץ באותו יום. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רוצה לראות אותך מצליח לפרק 500-600 גרם פחממה מורכבת |
ציטוט:
ואמת חשבתי שאתה צוחק עם המשקאות המתוקים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא צריך מורכבות אבל גם כמה שפחו פרוכטוז...
תוכל הרבה לחם לבן וכאלה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ