![]() |
עזרה | פיתוח שרירי החזה
שלום לכולם.
קוראים לי ליאור ואני מתאמן כבר כמעט 3 שנים. אני שוקל 63-64 קילו והגובה שלי הוא 1.73-1.75 . בנוסף יש לי חילוף חומרים מהיר כך שאני אוכל דיי הרבה כל יום כדי לא לרדת במשקל. יש לי בעיה: אני לא מצליח לפתח את השרירי החזה שלי בכלל! הידיים שלי יחסית גדולות וגם הכתפיים שלי רחבות. אבל החזה בכלל, בכלל לא גודל (אשכרה שטוח). ניסיתי הרבה תרגילים כמו דחיקה עם סמית', דחיקה חופשית, פרפר במכונה וחופשי, חזה עם משקוליות בודדות והרשימה עוד ארוכה. זו בעיה מוכרת? האם למישהו יש פיתרון טריוויאלי לבעיה ולאו דווקא להגיד לי לקנות גיינר או סתם לאכול הרבה (כי לאכול הרבה אני אוכל...) בתכנית הנוכחית יש לי 3 תרגילים לחזה: 1. דחיקה חופשית עם מוט: 3 סטים | 10 חזרות | 70 קילו 2. לחיצת חזה 45 מעלות עם משקוליות: 3 סטים | 8 חזרות | 20 קילו כל יד 3. תרגיל שדומה בעיקרון לפרפר אבל קצת שונה: 2 סטים | 12 חזרות | 85 lbs (לא בטוח עם זה lbs אבל זה לא קילו) |
תוריד את המספר חזרות ל5 ותעשה 3 סאטים מקסימום לכול תרגיל! ככה תעלה במשקל של הדחיקה וגם תתנפח...
|
ציטוט:
פותח הפוסט תפרסם תוכנית אימונים שלך. יכול להיות שאתה עושה יותר מדיי סטים וההפך, ויכול להיות שאתה לא אוכל מספיק. |
כמה קל' אתה אוכל ביום?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב. אם אתה רוצה ל"שפר את שרירי החזה" אתה צריך לעלות במשקל..משמע לאכול מספיק זה לאכול כך שאתה עולה במשקל ולא נשאר באותו משקל. |
אם היית אוכל טוב,לא היית תקוע על 64 קילו על 175.
אתה רוצה לפתח את שרירך? ואת שריר החזה בפרט? תיתאמן טוב ותבנה לך תפריט תזונה מותאם אישית לצרכיך ונתוניך. זה שאתה אומר שאתה אוכל הרבה, לא אומר שככה זה באמת. תבדוק במחשבון קל' כמה באמת אתה מכניס לגוף שלך. וע"י מחשבון הוצאת קלוריות תחשב את ההוצאה היומית. אם אתה אוכל הרבה יותר מההוצאה היומית, אין סיבה שתשאר במשקל זה. הייתי ממליץ לך לקרוא את המדריך השלם לעלייה במסה. בהצלחה :). |
תנסה סופר סט או דרופים בלי הרבה מנוחה בין הסטים. תגיד מאפה אתה בארץ ניראה לי שאני מכיר אותך.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ