![]() |
עזרה-בניית תכנית אימונים לבחורה
פעם ראשונה שבחורה מבקשת ממני תכנית אימון, לכן אין לי כל כך נסיון בדבר..
המטרות שלה בעיקר fittness, סיכמנו על 45 דקות אימון משקולות ואחר כך 30 דקות אירובי מה ההמלצות לעשות את האימון הכי טוב? כמה סטים לגדול\קטן? תרגילים מומלצים? עוד משהו? תודה מראש לעוזרים.. :) |
אימון הקסם של אישה בחדר כושר.......... Are you ready!?
חצי שעה על אליפטי מגה סט בין כל המכשירים בחדר כושר, חשוב: לא לעבור פלטה אחת בכל מכשיר ולא לרדת מ30 חזרות!! 10 דקות של כפיפות מרפקים עם המשקוליות הוורודות 20 דקות של כפיפות בטן בזוויות שונות עוד חצי שעה על ההליכון במהירות מתונה, לא צריך להתאמץ יותר מדי שוב אני מדגיש, לא להשתמש ביותר מפלטה אחת במכשירים, הרי היא לא רוצה לפתח שרירים כמו אלי האנה! |
אני מקווה שאתה ציני :p
|
Fbw
חימום סקוואט, דדליפט, חזה, יד קדמית תרגיל אחד, יד אחורית תרגיל אחד, בטן תרגיל אחד. אירובי 30 מגוון שיחרור |
זה מה ש99% מהנשים בחדר כושר עושות באמונה שזה באמת עושה משהו
פטתי |
נשמע טוב, קשה לי להאמין שאני אוכל לשכנע אותה לעשות דדליפט וסקווטים, אולי לאנג'ים ילך..
תודה בכל מקרה נתת לי כיוון טוב :) |
שמע אלה תריגלי ליבה, סקוואטים עובדים מעולה על חלק גוף תחתון, אגן אזור שכל אישה לחטב וזה ממש יכול לעזור. דדליפט זה גם תרגיל מאסט.
|
ציטוט:
|
ממתי לומדים משהו בקורס מדריכים?
|
ציטוט:
אם הוא מוסמך אז ירדה לנו אבן מהלב |
ציטוט:
יש את שורת תרגילי הרגליים - כפיפה, פשיטה, לחיצה, הרחקה, קירוב ועוד אחד לגלוטס שלא זוכר את שמו. |
ציטוט:
"ציני" |
כן תמשיכו לצחוק, בזמן שבעבר הלא רחוק גם אתם הייתם מטומטמים
|
ציטוט:
|
אתה באמת כל כך כבול מחשבתית בחיים?
וכן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תוספת- עוד משהו שאני אוסיף ותנסה לצאת מהבועה המאוד מצומצמת שלך ולהבין גם אם אתה לא מסכים, נכון שיש גישה "אני bb/pl ואני אעשה כל מה שצריך כדי להיות הכי טוב בזה, גם אם זה אומר להיות פוץ שמן" (שזו גישה סה"כ טובה) אבל לרצות בשלב סביר לחטב, גם אם זה פוגע ביעילות של האימונים - זה לא משהו פסול. ת'כלס אני אגיד לך אני 13-14 אחוז לדעתי, והתגובות מהסביבה פשוט מבאסות ת'תחת. מבחינתי אני ממשיך עוד אבל פשוט להתבאס על זה אין לי מה להגיד, במיוחד שבאופן חד משמעי אני רחוק מההגדרה של שמן... רחוק שנות אור... |
ציטוט:
|
וואו...הפורום הזה מוצף בדבילים.....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ