![]() |
חוות דעת על תרגילי יד קידמית
אני עושה במדרת תוכנית ab שלי במסה
4 תרגילים ליד קידמית ואני צריך חותת דעת עליהם, האם הם טובים? מה להוריד מה לשנות<? - כפיפת מרפקים בישיבה משקולות יד 3x12 (פעם הייתי עושה פטישים רגילים בישיבה) כפיפת מרפקים בעמידה פולי תחתון מוט 3x12 כפיפת מרפקים בישיבה מכשיר ייעודי עם מוט 3x10 כפיפת מרפקים בעמידה מוט w 3x12 |
למה לעשות 4 תרגילים ליד קדמית ?
|
למה לא ? מה רע בזה ? כמה מומלץ?
|
ציטוט:
|
ברכותיי, אתה בדרך לפציעה בדו ראשי\אמה\שורש כף יד. לך למדריך שלך ותגיד לו תודה.
|
כפיפת מרפקים בישיבה משקולות יד
עם מוט w ופטישים? האם ככה זה טוב ? לכל שריר אני עושה 3 תרגילים. חוץ מגב אני עושה 4, מתח,פולי,חתירה,וחתירה שעובדת על צידי הגב. והאם שילוב של הרבה תרגילים יכול לפגוע בהתפתחות השריר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רגע 6 סטים גג לכל שריר ? איך לחלק נכון ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אדם שהמטרה שלו זה כוח, לא צריך בכלל לגעת בזה |
ואיי אז כל התכנית שלי בבלאגן שלם אפשר לבקש ממכם תיקון לגבי התוכנית, תגיבו ותגידו מה לשנות לכל שריר
חזה-3 תרגילים יד אחורית-3 כתפים-3 גב-4 רגלים-3 יד קידמית-3 פשוט תגידו מה להוריד ועם משהו להוסיף המטרה שלי הוא מסה, וכוח התכנית שלי היא ab |
חזה אפשר בכיף 4
יד אחורית + קדמית כול אחת שלוש בלבד גב - 5 רגליים 4 כתפיים 4 ככה זה אצלי בתוכנית abc |
סבבה תודה ואיזה תרגילים הכי ממומלצים ליד קידמית?
האם אילה טובים?מה להוסיף מה לשנות? כפיפת מרפקים בעמידה פולי תחתון מוט 3x12 כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולות 3X12\ כפיפת מרפקים בעמידה מוט w |
ציטוט:
|
חחחחחח תתחיל מהתחלה את כל התוכנית
1.לך לקרוא מאמרים אולי תבין משהו 2. אני חושב ש3-4 סטים לשריר קטן ו-6-8 סטים שריר גדול יספיקו 3.תרגילים מורכבים הכי טובים-דדליפט,סקוואט,לחיצת חזה,לחיצת כתפיםם וכו'... בהצלחה |
מזה שריר קטן ומזה שריר גדול?
|
שריר גדול - חזה, גב, רגליים
שריר קטן - כל השאר במקום לבזבז זמן עם התוכנית שלך אני ממליץ לך לעבור לss, יש באתר מאמר על התוכנית. |
למה לבזבז זמן
אנשים בחדר כושר אצלי משיגים תוצאות על רמה בלי לעשות ss |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ