![]() |
ניפוח גוף באימונים ביתיים
שלום אני חדש פה, אני מתאמן בערך חודש בבית.
עם משקולות קצרות ותרגילים ביתיים.. אני עובד הרבה עם שכיבות סמיכה , שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי , מקבילים. אני גם מבצע שכיבות סמיכה עם תיק על הגב ומכניס לתיק משקולות של 20 קילו. אני חייב לציין שהתאמנתי בעבר בחדרי כושר , וזו הפעם הראשונה שאני באמת רואה תוצאות.. עליתי 10 קילו בשבועיים , ודי מופתע מהתוצאות , לא חשבתי שאוכל להגיע להשיג כזה באימון בית. אני רוצה להתמקד בניפוח ידיים כתפיים וחזה , השאלה שלי היא איזה עוד תרגילים ניתן לבצע בבית לניפוח , והאם השכיבות סמיכה עם משקולות על הגב אפקטיביות כמו דחיקה בחדר כושר? תודה לעונים |
10 קילו בשבועיים? כנראה אכלת כמו מטורף בשבועיים האלה, כי אין באימון שלך, שום אפקט שיכול לגרום לכזו עליה מטורפת במסה ובטוח שהרבה מאוד מזה שומן. כי אימון בית, של שבועיים, מקסימום תעלה, קילו או 2.
|
10 קילו בשבועיים זה רוב שומן/נוזלים, יכול להיות שקילו מזה זה שריר
או שאתה מדבר שטויות אין מה לעשות בבית לפיתוח רציני, תירשם למכון |
זה משנה אם אני מרים משקולות בבית או בחדר כושר?
יש לי סט שלם של משקולות ומשקלים (צלחות). עליתי במסת שריר ומעט בשומן. אני משתמש גם בגיינר על בסיס קבוע.. מה ההבדל בין שכיבות סמיכה עם תוספת של 30 קילו בתיק גב ושיפוע שלילי לבין דחיקה? |
תעשה מה בזין שלך
|
הבחור הזה התאמן רק בבית ותראה איזה תוצאות אחי |
ציטוט:
|
לא כזההההה שינוי מדהים....בעיקר התחטבות
|
ציטוט:
המקסימום שאפשר להעלות בחודש בעבודה אינטנסיבית +אכילה נכונה זה אולי חצי קילו שריר. |
ציטוט:
ועם ציוד ביתי נכון אתה תוכל להתקדם כמו שצריך, השאלה אם זה באמת שווה לקנות ציוד באלפי שקלים במקום להירשם למכון כושר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צריך ספסל לחיצה+ סטנדים על הספסל(אם אתה מוכן להשקיע תקנה ראק זה רק יעזור), מספיק משקל - לפחות 100 קילו(וגם זה יספיק לחודש חודשיים), ואז באמת לא תצטרך מכון כושר. |
ציטוט:
מתאמן מתחיל יכול להעלות בשנה עם תוכנית לינארית רציני 12 קילו שריר בשנה,וזה בממוצע כך שיכול להיות מישהו שיעלה גם 16 קילו שריר גם שמעתי אותך אומר את זה בחדר כושר תפסיק להטעות אנשים |
ציטוט:
|
אנחנו לא מדברים על הכמה חודשים הראשונים.
בחודשים הראשונים שלי עליתי 4 קילו בחודש בלי בעיה,אבל היום עליה של קילו בחודש (ולא הכל שריר מן הסתם ) היא עליה מבורכת ומאוד מספקת! |
ציטוט:
אני לא יודע כמה שומן אתה עלית וכנראה אתה חושב שזה שריר. |
ציטוט:
תמיד שהולכים מ0 ל1 השינוי יהיה מאוד דרסטי אבל כל דבר מעבר לזה אהיה הרבה יותר איטי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ