![]() |
מה אתם אומרים על השיר החדש שלנו באורויזיון ?
קישור לקליפ:
דרגו את השיר שלנו ל-5 כוכבים http://www.youtube.com/watch?v=f_h_rLKTLvs מצד אחד השיר עושה פרובוקציות והאנשים מחו'ל מאיימים לפסול אותו מלהיכנס לתחרות אבל מצד שני הוא הפך להיות מאוד פופולרי בימים האחרונים ואנשים מכל העולם מדברים עליו באתר יוטיוב ובאתרים אחרים דוברי שפות אחרות, הייתה על זה כתבה היום בחדשות. השיר עצמו נראה קצת מפגר אבל אחרי ששמעתי אותו כמה פעמים נראה לי שסך הכל הוא חמוד ויש סיכוי שהוא יקח מקום טוב כמו שאר שירים מפגרים שהיו באורויזיון. |
השיר הכי דבילי ששמעתי אי פעם, הגענו לביזיון של כל הזמן עם כזה שיר. בושה.
|
עוד לא הקשבתי, אבל כבר אני יכול להגיד שמטיפקס אני לא מצפה להרבה.
|
אוי ואבוי.
|
ומה עם חפראווי, כפרה עליו?!
|
לכו תדעו אולי השיר המחורבן הזה יקח מקום ראשון כמו אז שהשיר הדבילי של דנה אינטרנשנל זכה
|
אני חושב שפאדיחת פינג פונג הולכת לחזור על עצמה שוב, אני מהמר על מקום אחד לפני האחרון גם, היו עולים לשיר עם דיסקו מנאייק היה כבר יותר טוב.
|
שיר מכוער
|
על מה אתם מדברים? שיר מגניב ביותר.
|
ציטוט:
|
מה דעתי על השיר??
שהפסדנו שוב פעם..... |
ציטוט:
|
יהיה השנה עוד ביזיון!!!!!!!!!
|
אחד הגרועים ששמעתי
|
מזאת הבדיחה הזאת ? push the button ?
פאק |
ציטוט:
|
האמת שבאמת שיר לא כזה נורא...
|
ציטוט:
"כפתור אדום" |
ציטוט:
אה זה הפרוש שלו ?? חחחח לא הבנתי באמת מה זה קשור טמבלים הם חח |
השיר הזה דבילי כי הוא מריח כמו תעמולה יהודית מקילומטרים. בכזאת תקופה עם הלחץ שלנו על מדינות לפעול נגד איראן והעובדה שכל העולם יודע שאנחנו מנסים לגרום להתקפה של מדינות על איראן, לעשות כזה שיר שדן בדיוק בנושא הזה של "מטורף עם פצצת אטום". זה כל כך דבילי שכל ילד יכול להריח את התעמולה מאחורי השיר אנחנו פשוט ניראים מגוחכים כי זה כל כך שקוף. גם בלי קשר השיר מכוער ודבילי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ