![]() |
לחם מלא, וכל מה שמסביב
תקופה ארוכה מאוד אכלתי לחם עינן מ"חיטה מלאה טרום נבוטה" כמו שהם מגדירים, לאחר שקראתי על ביקורת כושלת של הלחם הזה ושיש הרבה לחמים יותר בריאים ממנו, החלטתי לעבור ללחם ברמן מחיטה מלאה שלא מצאתי ביקורת שלילית עליו. עכשיו הגעתי למסקנה עם שאלה והיא כזאת :
לא עדיף פשוט לרכוש לחם מחיטה מלאה טרי שיצא ישר מהמאפייה?(גם הרבה יותר טעים...) הבעיה היא איך נאכל לדעת את הערכים שלו , ובכלל הוא מיוצר מ100% חיטה מלאה (ולא 50% חיטה מלאה ו50% קמח לבן כמו רוב הלחמים "המלאים" בארץ...) |
אם תקנה ממאפייה זה גם יצא יותר יקר, ובאמת אין לך איך לדעת מה הם שמים שם, הרבה אומרים שזה חרטה ושפשוט שמים סוכר חום כדי לתת ללחם את הצבע שלו ושפועל זה הכל מקמח לבן.
|
לצערנו, בעולם שלנו אי אפשר לסמוך על אף אחד.
דווקא הייתי הולך על חברה מוכרת בהנחה שלפחות יש עליה פיקוח כלשהו. על מאפיות אין כלל פיקוח ואתה מסתכן עוד יותר. בברכה גל ציון-פור |
יש בזה משהו אתם צודקים, באמת היה לי חשוד שהלחם המלא של המאפייה כל כך טעים... טוב נמשיך לקנות ולסבול מהלחם ברמן... !
|
לחם?! זה זבל!!! כן כן זבל! כל לחם הוא תוצר של אוכל מעובד ולא איכותי!!! למה לא לאכול פחמימה איכותית כגון: שבולת שועל, אורז מלא, בטטה, תפו"א, ירקות! כל מאכל שקרוב ככל האפשר לצורתו הטבעית הוא עדיף ואיכותי יותר! אני אוכל מוצרי לחם אך ורק בצ'יט!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ