![]() |
ניראלי ניגמר
אז זהוא חברה אני פורש מהחיים האלא לאיזה 5 חודש ככה
ביגלל העבודה שלייי איזה בסה זה אולי יש למישו רעיונות איך לישמור על התזונה לפחות אני עובד בסופרלנד ואסור לאכולללל רק בהפסקה וההפסקה זה עם אני עובד יותר מ 6 שעות |
שייקים?
|
בחור יש אנשים שעובדים ומתאמנים ביחד ושומרים על תזונה והכל, מי שרוצה יכול...
אני עובד במקדונלס ואני אמור לקבל ארוחה בכל 4 שעות כאשר אני במשמרת נמצא 8 שעות, אני מביא איתי קופסא של אוכל או שאני אוכל אותה באוטובוס בדרך או שאני אוכל בהפסקה ומשלים לי ארוחה לתפריט. 5 דק' השקעה בבית לארגן משהו עם ערכים טובים לאכול ולהכניס לתיק לא סיפור. |
נו סבבה אחיי שמעע
מישמרת בוקר זה מ 9:20 עד 8 ככה ויש לי שני אפסקותת סבבה רק בהפסקותת אני יכול לאכוללל ככה סתם כשאני עובד לאא מישמרת ערב: זה מ 5:20 עד 12 ואין לי הפסקותתת מתי יש לי זמן אחייי ?? עם אתם עכשיו עוזרים ליי אני מאוד מאוד מאוד אשמחח |
הכל בראש
יצא לי לעבוד יותר מזה ובמקרה היום אני עובד מ16:45 עד 2:00 ותמיד אפשר להקפיד. |
תזכיר לי מי אתה?..
:):):):) סתם סתם אחי תראה...תמיד אפשר לאכול...פשוט תאחד ארוחות.... |
אם סופרלנד זה מה שגורם לך לצאת מ"החיים האלה",
כנראה שאף פעם לא באמת היית ב"חיים האלה" |
ציטוט:
דחוף טונה,דחוף בשר והמון תאמין לי אתה תסתדר יופי. אחי אני מאז שהתחלתי לעבודה גם במשמרות של 8 שעות בכל פעם והפסקה אחת באמצע מוצא את עצמי אוכל באוטובוס. אני קם חצי שעה קודם מכין אוכל שם בתיק מגיע לעבודה 15 דק' לפני יושב אוכל ארוחה אחת אח"כ בהפסקה שלי אוכל עוד בסוף משמרת אוכל עוד ארוחה. אני לא מבין מה הבעיה לשלב 3-4 ארוחות כפי שהצגתי לך, אם אתה אומר שאתה לא יכול זה פשוט נטו עצלנות |
ציטוט:
|
ארוחות מפוצצות בהפסקות,גיינר, יש לך את האפשרויות בוא נגיד ככה עם אתה זורק הכל סתם ככה אז עדיף שבאמת תוותר על זה.. אני מצטער עם אני נשמע מגעיל או משהו אבל ככה זה עם זה לא שווה לך משו ואתה לא מקריב בישביל זה משו כל כך שולי אז עזוב.
|
שמע אתה פלוץ משהו טילים.
|
וואי באמת תודה אנשיםם אני פשוטט יוכל יותר ויביא לעבודה שייקים ואוכל ככה בלי שיראו אני יוכל :)
אנדרוליזם תאמין לי אתה לא רוצה שאני יפליץ עלייך |
פפפפפפפפפפפפפפפפ
|
ציטוט:
תרבייייץ אחי תרביייייייייץץץ תן פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ כמו יואש |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ