![]() |
אנדרו גיל, ומשחות אחרות להגברת הטסטסטרון
בס"ד
האם מישהו השתמש במשחות כאלו כמו ה"אנדרו ג'ל" ? - חשבתי שהשימוש במשחה מהסוג הזה יכולה להיות מועילה במיוחד (במינון סביר) כי תפקידה היא להכניס את ההורמון הטסטוסטרון לגוף שלנו ועקב כך לגדול בצורה טובה ומהירה יותר אני אישית חושב לנסות אותה, (רק הרופא הזהיר אותי ואמר לי שאני הולך להופך לאדם "חרמן" במיוחד) נ"ב - את המשחה אפשר לרכוש בכל קופת חולים עם מרשם רופא אני לא יודע עד כמה כל המידע הוא מדיוק ואמין, ולכן אני מעלה את הנושא באופן רשמי. בבקשה רשמו דעות המבוססות על ידע ונסיון אישי |
נשמע כמו בדיחה.
אני מכיר דרכים אחרות לתסף טסטסטרון, ואלה למעשה היחידות שעובדות - עם כל הצער שבדבר. השאר זה במקרה הטוב פסיכולוגיה. |
בס"ד
אשמח לקבל עוד תגובות בבקשה |
ניגרי, מדובר בג'ל טסטוסטרון שניתן במרשם רופא לאנשים מבוגרים עם ירידה משמעותית ביצור.
כמו בשימוש רגיל בחומר יש כמובן תופעות לוואי אפשריות, ואם אין לך בעיה שבגללה קבלת את המרשם אז א' הרופא שלך אדיוט וב' - לא הייתי ממליץ לך להשתמש. |
אם אתה כבר מתעסק בכל החרא הזה לך על הדבר האמיתי
|
אחי לאט לאט תגדל אימון נכון תזונה נכונה ומנוחה זה הנוסחה לחובבנים ויש את הצד השני........
|
יפה אמרת רותם.
וכמו שאמרו לך, אם כבר אז כבר .. החלטת ללכת על זה ?! לך עד הסוף!!! לא שאני ממליץ כן ?! אבל רק זו הדרך ... עזוב אותך מכל מיני ג'לים למיניהם או משחות שאתה שומע עליהם "בחוץ". בהצלחה. |
ציטוט:
|
אני מכיר ג'ל טוב...
אבל הוא לא כשר... |
ציטוט:
|
בס"ד
לפני חודש עשיתי בדיקות דם, ורמת ההורמון אצלי היתה נמוכה יחסית - 9.4 כאשר הגבול התחתון הוא 5.8 והעליון הוא 28 אז תעשו חשבון. הרופא אמר לי להמתין, להתחיל לנהל אורך חיים בריא, לאכול ולהתאמן טוב. ואחרי חודשיים שלושה לעשות שוב בדיקות דם. אני ממתין עוד מס' חודשים (עוד חודשיים ואז נראה מה יהיה בבדיקות הדם) |
אפשר לשאול מה היתה הסיבה שמלכתחילה נבדקת?
הרופא שלך נתן לך את העצות הראשוניות הכי טובות בשלב הזה. תקפיד לישון ולאכול כמו שצריך והרמה תשתפר משמעותית. חשוב גם להפחית לחצים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ