![]() |
שון ריי אולימפיה 1999
חברה אני חושב שהעלו לפורום את הרוטינה כבר כמה פעמים....
אבל אף פעם לא נמאס לראות אותה, פשוט מדהים איזה חיטוב ואסתטיקה... מה גם שהרוטינה עצמה מדהימה http://www.youtube.com/watch?v=0jpIE...eature=related |
השיר והפוזינג טוטאל גיי !
מגיע לו התואר מיסטר אולימפיה אין מה להגיב .. |
אמת סלע.
אחת הרוטינות הגדולות בתחום. |
מה גיי מה
זה אומנות מה שהוא הציג שם נדיר!תודה אחי |
איך אני אוהב אותו וגם הסרטים שלו יפים ואם כבר מדברים על סרטים למישהוא יש איזה לינק להורדה של אחד הסרטים שלו
|
הוא באמת אחד הבודיבילדרים היחידים ש"בנה" תגוף שלו בצורה כל כך סימטרית ובאמת כל כך יפה.
|
|
הייבוש והאסתטיקה שלו טירוף מוחלט, אין דברים כאלה.
אגב כמה הוא שקל על הבמה מישהו יודע? |
מדהים,איכותי.
אבל לא אהבתי שהוא הולך וחוזר על אותה הפוזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חיה רעה
|
זה עניין של טעם יש כאלו שאוהבים את הרוטינות עם המוזיקה הקצבית והראפ כמו של רוני קולמן
ויש כאלו שיעדיפו מוזיקה שקטה של "גייז" ורוטינוה כזאת אני אישית מעדיף כאלו |
רק שתדע שבתחילת דרכו וכמה פעמים שהוא זכה בתואר הוא גם שם ברוטינה שלו את המוזיקת "גייז" כמו שאתה קורא לה....
ודרך אגב מה שיפה ברוטינות האלה שאתה יכול לראות את הפוזה ואת השרירים מתכווצים באיטיות ככה שאתה שם לב לכל הפרטים.... לא כמו בראפ שאמרת שהם דופקים פוזה לשניה אחת וגם עושים אותה לא נכון... |
ציטוט:
בגלל זה אמרתי שהשיר הוא של גייז אני כמוך אני אישית מעדיף את הפוזינג הזה עם השירים השקטים אתה צודק ככה רואים את השירים יותר טוב את ההתכווצויות יותר טוב וגם זה תלוי בבאדיבילדר שון ריי אחד הגדולים |
ודרך אגב אני אישית אוהב את השיר
|
לגמרי היה צריך לקחת בשנה הזו. אסתטיקה, חיטוב ייבוש, יחד עם מסה מאוד יפה... לא חושב שמאז שון ריי היה מישהו ברמה כזו גבוהה - כל הזוכים היו עם מסה יותר מטורפת, אבל לדעתי המראה הכללי שלו עולה עליהם בקלות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ