![]() |
קפאין
שלום חברה אני קונה שבוע הבא טבליות קפאין [פרובודי מבצע זוגות 100 מ"ג לטבליה]
כמה טבליות לקחת לפני אימון? ראיתי המלצות כאן על 200-400 מ"ג.. מה אתם אומרים ? תודה |
תתחיל אפילו מחצי כדור בהתחלה,אל תשכח לעשות הפסקות
|
חצי כדור זה 50 מ"ג.. אני שוקל 90 ק"ג.. יספיק ??
והפסקות למה ? תודה |
כמו לכל סם פסיכואקטיבי גם לקפיאין הגוף מתרגל
|
יש לך המלצה לשימוש בתוסף? מבחינת הפסקות מינון וכו'.. שוב תודה.
|
תתחיל מ100 אפילו 200
קח רק לפני אימונים ולא תצטרך הפסקות. אם אתה צריך עוד משהו אחי מחר אני במכון ב7 דבר איתי. |
ברור שאקח רק ליפני אימונים
אחד אומר 50 אחד אומר 200.. עוד מישהו? |
ציטוט:
תתחיל מ-100 מ"ג. אם לא תרגיש את ההשפעה, תעבור ל-200 מ"ג. המלצה שלי: 7 ימי שימוש, 3-4 ימי הפסקה. ואיך הגעת ל-90 ק"ג? כשראיתי אותך היית אולי 70, לא? בברכה גל |
מה 7 ימי שימוש? למה שהוא יקח בימי מנוחה?
ואל תקשיב לצ1רר האפס הוא ילד כאפות והוא לא קרא תהודעה שלך כנראה אז הוא בטוח שאתה מדבר על ה200 |
ציטוט:
את האמת אין תלונות עליתי יפה מאוד במסה בזמן הזה.. כשאני אהיה יותר חטוב נעדכן קצת תמונות אחרי שיזוף .. יש למה לצפות |
מסכים עם החייזר, קפאין זה חומר שמשפיע מייד זה לא כמו קריאטין.. לוקחים לפני אימונים רק כמה שצריך וזהו לדעתי.. מה אתה אומר גל??
|
עלי אישית משפיע ממש טוב גם 50 מג'' אני 85 קג בערך.
כמו שגל אמר, תתחיל מ 100 תראה איך משפיע (30-40 דק לפני אימון). באימוני משקולות ג'ק עובד יוצר טוב לדעתי. בחיטוב הקפאין פשוט פיצוץ. |
אוקי תודה אני אנסה 100 מ"ג ונראה איך ילך.. אפשר לנעול תודה חברים!
|
אם אני לוקח אני לוקח 600 מ"ג
|
ציטוט:
התכוונתי ל-7 ימי אימון. ואז 3-4 אימונים ללא קפאין. ותפסיק עם התזונה הרוסית :-) בברכה גל ציון-פור |
גל, למה חשוב לעשות ת'הפסקה הזו? כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין?
|
הי
תיראה בהתחלה איך אתה מסתדר עם 100 מ"ג,אם הרגישות גבוהה אצלך לקפאין,100 מ"ג יכול להשפיע יפה מאוד. כאמור,תדאג לבצע הפסקות על מנת לחדש את הרגישות של מערכת העצבים לקפאין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואתה מעל 90 קילו?????????
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ