![]() |
שאלה בנוגע לפיתוח גוף בבית
אהלן,
אני בתת-משקל קל, השתמשתי בעבר בגיינר ביחד עם אימון בחדר כושר והצלחתי להעלות מסה יחסית מהר. הפסקתי לאחר אילוצים ( צבא וזה ), והייתי שמח לדעת אם אני יכול להמשיך להתאמן בבית ( חזה, ידיים ובטן בתרגילים בסיסיים ) ואחרי האימון לאכול ארוחה ( טונה, ביצה, לחם עם קוטג' ) ולשתות שייק. זה יהרוס לי את החיים? או שזה ימשיך להעלות לי את המסה כמו הזמן שהתאמנתי בחדר כושר. תודה מראש על התשובה! עריכה : אופס פורום לא נכון, להעביר בבקשה |
כמו חדר כושר זה לא יעזור לך, אבל בספורט יש תועלת מסויימת... זה תלוי בציוד שתקנה לך. אם יש לך תקציב לכלוב, מוט ומשקולות, אתה יכול להתקדם יפה מאוד.
|
ציטוט:
אני מדבר על הכי בסיסי שיש, תרגילים מיוטיוב, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, אולי מתח... השאלה שלי היא אם השייק יכול להרוס לי גם את הגוף. |
ציטוט:
ותרגילים כאלה לא יעזרו לך בכלום, אתה תפתח סיבולת בשריר וזהו... אם אתה תעלה אז זה ממש קצת |
ציטוט:
הגיינרים לא מכילים קלוריות? זה רק יכול לעזור במצב שלי... |
אם אתה בתת משקל אתה יכול לעלות גם עם אוכל רגיל. מה הבעיה עם חדר כושר או קניה של ציוד נורמלי?
|
ציטוט:
גם כסף. אני לא יכול להעלות עם אוכל רגיל כי אני שורף שומנים בטירוף כשאני לא עושה כלום. אני בשירותים פעמיים - שלוש ביום. אני חייב אקסטרה, והשייק הזה הוא אקסטרה מפוצץ בקלוריות. |
חבל שפשוט כל העלייה שלך במשקל תהיה משומן.
נסה למצוא זמן להתאמן. האימון לא חייב להיות ארוך מדי. מספיק שעה-שעה וחצי, 3 פעמים בשבוע. |
ציטוט:
מה הקשר בין פעילות מעיים ושריפת שומנים? זה לא מדד לכלום אנ גם יכול ללכת 3 פעמים ביום לשרותים, זה לא קשור לחילוף חומרים שלי, רק אומר שהמעיים עובדים כמו שצריך בזכות כל הסיבים מהירקות |
ציטוט:
וואו... ו53 קילו על 176 זה לא תת משקל "קל", זה אושוויץ תפסיק להתעסק בשטויות ותתחיל לטחון כל מה שבא לך ליד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ