![]() |
לכל מי שמתלבט גילוח/שעווה ולכל הפחדנים!
היום ניסיתי לגלח את השערות בבית השחי+בבית החזה+מסביב לפטמות בעזרת מכונת תספורת ללא רמה (הכי קצוץ) בקיצור, תוצאות בנות זונות, זה נראה כמו גילוח זה בכלל לא משאיר קוצים.
זה נוח, זה לא גורם לי לגירודים ועדיין זה לא מוריד מהשורש כמו שעווה וזה לא קוצץ ממש צמוד לעור כמו סכין. בקיצור >> לכל המתלבטים יש פיתרון אחד! מכונת תספורת! |
זה גודל מהר לאללה אבל זה נוח להוריד
|
עדיין לא..
חכה יום יומיים..נראה מה תגיד.. |
ציטוט:
רעיון נחמד תלוי כמה מהר השיער שלך צומח אבל למשל באזורים כמו חזה ובטן זה לא עוזר |
ציטוט:
|
חברה הגיע הזמן שתמצאו את המכונת תספורת, אחלה של רעיון, אני כבר הרבה זמן מתגלח ככה, אין יותר נוח 3 דקות וסיימתי.
|
לא מש מבין בנושא של הסרת שיער וכל זה אבל עוד מעט שהשיער יגדל קצת לא יהיו לך עיקצוצים מעצבנים כאלה ?
|
ציטוט:
עד כה אין שום כלום. |
ציטוט:
אם זה מכונת גילוח אז יהיה לך מחר זיפים וזה יכאב כמו גילוח |
ציטוט:
מכונת תספורת ! לא מכונת גילוח ! נכון המכונה שמספרים איתה? נו כן ! זאתי! |
ציטוט:
|
אההה אופס חחח
לא שמתי לב בכלל שזה מכונת תספורת... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חכה שזה יגדל קצת חמוד
|
ציטוט:
ב. לא נותנים לזה לגדול .... ג. אם הוא יתן לזה לגדול, זה יהיה רק בחורף.. ואז מי כבר מסתכל לך על החזה/בטן מתחת לכל החולצות. |
ציטוט:
ב. אני מתגלח פעם בשבוע וכל השבוע מסתובב עם זקן, עם יש לו מרץ לגלח כל יומיים בהצלחה. ג. בלי קשר של מי שיראה מי שלא יראה, אחרי יומיים הוא יתפתל לשבוע עם כל העיקצוצים שיהיו לו מהשערות הקצרות ד. חשבתי שאתה לא מגיב להודעות שלי |
אין לי שיערות על הבטן או שום דבר מסביב.. אני בן 16 וחצי ובקושי יש לי שיערות בבית שחי :/
אומנם זה מבאס שאני יודע שאני מתבגר מאוחר, אבל אני שמח שאני לא סובל כמו כל השעירים שצריכים להתגלח כל שבוע D= |
חוץ מהזקן השהידי שגודל לי ודיי הרבה שיער עד הבטן באמצע בחזה ובאמות אני לא ממש שעיר :\
עפם עשיתי עם פינצטה בשביל הקטע לראות כמה זה כואב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ