![]() |
הגב של smurf
טוב, אז בגלל שהבטחתי לחברי איגור, הן לינק לתמונת גב, במצב קר כמובן וללא פריסה. למרות שכנראה לא אעלה תמונות נוספות תצטרכו להאמין לי שהפרונט יותר מרשים. רגליים קצת בפיגור אבל סה"כ יש פרופורציה.
http://imageshack.us/photo/my-images/217/backphoto.jpg/ |
עד כמה שאני זוכר רשמת שיש לך ילד/ה ז"א שאתה לא הכי צעיר ותקח את זה כמחמאה כי הגב שלך בהחלט מסיבי ורחב גם טרפז יפה כל הכבוד תמשיך ככה אחי :)
|
תודה, האמת שהתמונה בת בערך חודשיים. מאז התמקדתי בכתפיים והטרפזים שעשו התקדמות לא רעה בכלל.
|
אחלה פוטושופ וחומרים......
סתם צוחק,גב מסיבי ,אהבתי :d |
גב אש! טפרזים חבל על הזמן. כל הכבוד סמי. תעשה שעווה ובכלל יהיה פצצה!
|
ציטוט:
|
באמת גב פצצה וגיל 34 זה לא מבוגר אל תבאסו פה את הבחור חברים:)
|
Wow , אהבתי אחי...כל הכבוד !!!!
איזה רוחב... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:):):):) בקטנה,אני גם עכשיו בקורס מדריכים אז כל פעם שמדברים על בודיבילדרים המדריכה שואלת אותי:"נכון?" , או שאני לפעמים אומר משהו בסגנון :"יאללה,*שם מדריכה*,יש לי היום עוד להזריק פעמיים":)
|
דימון שומע אני מצטער הם לא צריכים עובדים בינתיים יש יותר מידי גם ככה עכשיו. אבל אני אעדכן אותך אם משהו ישתנה סבבה?
|
תודה אחי קודם כל!
בקטנה, יש מצב אני מסתדר עכשיו במשהו טוב...:) |
איגור - אז מה אתה עובר, יש מצב שאתה עובר להיות מפצל? :)
|
מה? נראה לך הגיוני לשאול אותי את זה? חסס ושלום חחח
|
איגור היה מפצל ,נגד שומן וכרס ,עד שמישהו (נחש אולי?:)) עשה לו שטיפת מוח וזהו הוא ננעל על ss והתחיל להשריש לכולם אותה ולשחוט פרות שישפך הרבה חלב, כהקרבה לריפטו
|
איגור התלהב מאימונים עצימים, הבעיה היחידה שיש לו ברך בעייתית והוא לא מסקבט כמו בנאדם(לך תבדוק מה עושים עם זה, מקסימום תקנה רצועה לברך)
|
ציטוט:
|
לדעתי הייתה משיג תוצאות הרבה יותר מרשימות ומהירות יותר עם הייתה עובד כבד יותר כלומר SS
pp:: |
יש שמועות שבמקום פלאש השתמתשת בצ'קלקה :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ