![]() |
מר ישראל 2011 של נאב"א: הסיקור המלא
סיקור חדש שנכתב ע"י צוות האתר.
התנהגות מופתית של קהל, מתחרים איכותיים, ואולם ראוי שיפוט נבון ותחרות שזרמה, אבל גם ויתור משונה על פוזות חובה, והחלטה משונה לפרוס את קטגוריית המסטרים לכמה מקצים – כל מה שרציתם לדעת על תחרות מר ישראל 2011 של איגוד נאב"א. תהנו: מר ישראל 2011 של נאב"א: הסיקור המלא |
סיקור מדוייק אפשר להגיד
|
מדוייק ענייני ואמין, כמו תמיד בישראל בודי - כל הכבוד.
|
איך אפשר להסתפק בזה.....מי שלא היה לא יוכל להשלים את החוויה לא עם תתמונות,לא עם סרטונים ולא עם סיקור המעולה הזה...תתחילו להגיע לתחרויות. 200 אנשים בקהל זה בזיון לכולנו.
|
80 שקל לכרטיס זה מוגזם ואם זה היה עולה כיוון ה50 יותר היו באים
|
קובה צודק. המון המון אנשים רצו להגיע אבל לא מוכנים לשלם מחיר כזה. אין שום הצדקה לשלם 80 ש"ח בענף מאוד מאוד שולי בארץ. אבל כבר היה את הויכוח הזה, פשוט בשטח הקהל הצביע ברגליים ופשוט לא בא.
|
ראשית, 80 שקל זה הרבה, בכל קנה מידה - וחבל.
הייתי מאוד רוצה לראות מכירת כרטיסים ב 30, או אפילו 40 שקל, והלוואי שהנהלת האיגוד תלך לכיוון הזה, לדעתי יגיעו יותר אנשים, ונקבל אולם מלא. הרווח (אם בכלל) יהיה אותו רווח, כי יותר אנשים בפחות כסף זה פחות או יותר כמו פחות אנשים ביותר כסף, כלל פשוט בשיווק. לעומת זאת, ובלי שום קשר - תופעת הפקה פקקה היא שם דבר בספורט שלנו. אני מכיר אנשים, רבים מהם אני אפילו מחבב, שכותבים כל יום 40 הודעות בפייסבוק בנושא פיתוח גוף תחרותי בישראל, ולא היו מגיעים גם אם האיגוד היה מתיר כניסה חינם ומחלק בחוץ דליים של חלבון. גם עצלנות, גם ליצנות. ככה זה, למרבה הצער. |
יש הצדקה אפשרית למחיר כזה וזה איגוד שמחלק פרסים למדורגים
אבל בנאבא אין את זה אז בנינו....זין שלי אני משלם 80 שקל כניסה |
יאיר נניח שאתה צודק, כמה אנשים לדעתך החרימו את האירוע מטעמים אידיאולוגים?
נו באמת. |
ציטוט:
|
80 שח זה מחיר של אהבה שלנו לבודיבילדינג...זה מה שהמחוייבות שלנו לתחום שווה..
איפה הסמיילי מקיא.. |
תעשה לי טובה .. רוב האלה שבאים לקהל זה בכלל משפחות חברים וממש קצת "מעריצים"
|
תאמת מסכים אין ספק שזה היה באסה להוציא מהכיס 80 שקל אבל כמו שאני רוצה שיבואו לעודד אותי בתחרות אז ככה גם החברים שלי שהתחרו רוצים ובגלל זה חשוב להגיע ולכבד את החברה שעבדו כל כך קשה לתחרות
|
בסדר אבל אתם צרכים להבין שבן אדם שלא חיי את זה יום יום ולא הכי מתחבר לזה לא יבוא וישלם 80 שקל לעומת זאת יש הרבה אנשים שזה נחמד בשבילהם לראות את זה לא יותר מזה
|
הייתי בהופעות מוזיקה מחו"ל ב80 ש"ח, זה לא מחיר של אירוע מקומי זניח יחסית עם כל הכבוד.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ