![]() |
גלוטמין
הייייייי
שמתי לב שעל קריאטין כולם ממליצים, גם מתאמני כוח וגם מפתחי גוף מהפורום. לעומת זאת, על גלוטמין שהיא חומצה שמהווה כ 60% מחומצות האמינו בשרירי ומעל כ 20% מכלל ריכוז חומצות האמינו בגופנו רוב מתאמני הכוח בפורום לא ממליצים ואומרים שזה שטויות במיץ.!! אפשר לדעת למה? ואם אתם לא חושבים ככה אז גם תסבירו.. הכל עם הסברים ונימוקים כי אחרת אין טעם. :diractor::diractor: |
עזוב אותך שטויות ...
בגדול גלוטמין = חומצה אמינית חלבון= אוסף של חומצות אמינו אתה אוכל מאכל עם חלבון יש בו חומצות אמינו ובניהם גלוטמין |
אבל רוב החלבונים לא מרוכזים בגלוטמין לפי מה שהבנתי.
אם אני אוכל 2 גרם חלבון פר קילו משקל גופי זה יספק לי כמות מספקת של גלוטמין? |
עד כמה שאני יודע היא יכולה להיות יעילה כתוסף נפרד רק במקרים בודדים ודי קיצוניים של אירובי,לא סגור עך זה...
|
גלוטמין נמצא בין היתר בחלבון מן החי תכלס התוסף היחיד שבאמת עוזר זה קריאטין ...אבל אתה לא באמת צריך את זה רק עכשיו התחלת ss במקום להתעסק בתוספים תתעסק באימונים כבדים והרבה אוכל
|
כל הבילדרים לוקחים גלוטמין זה לא נראה לי סתם לכיף שלהם
וערכתי את התגובה הקודמת |
זה שהם לוקחים לא אומר שאתה צריך לקחת
|
כל הבילדרים גם מזריקים אז תזריק גם..
לך כרגע אין שום סיבה לתסף גלוטמין |
אחלה.
הבנתי שגלוטמין ובכלל חומצות האמינו נמצאות בכל החלבונים שאנחנו אוכלים ואין צורך לתסף בהן בנפרד והחומצות אמינו המסועפות (BCAA) נמצאות בריכוז גבוה בחלבוני החלב מי גבינה וקזאין. לעומת קריאטין שנמצא בכמות נמוכה מאוד בבשר אדום בלבד. מה שכתבתי נכון? :confused: :confused: |
כן קריאטין בשביל להגיע לרמה סבירה מהאוכל צריך בסביבות הקילו בשר ליום
|
טוב אז לסיכום גלוטמין הוא לא מהטופ של התוספים היעילים
תודה שעניתם מהר כל-כך :) |
תזונה טובה , עם הרבה בשר אומגה 3 + ומולטי וויטמין יסגרו לך את הפינה.
חבר שלי השתמש בחיטוב בגלוטמין.. היה לזה טעם של סיד (לטענתו) ובסוף הסיק שזה שטויות במיץ .. ממש מיותר. |
קצת נתונים לגבי גלוטמין:
1. זו חומצת האמינו הכי נפוצה בגוף האדם. 2. זו חומצת האמינו הכי נפוצה במזון שאנו אוכלים. לכן נקבל כמות מספקת שלה מהמזון. 3. היא נחשבת לחומצת אמינו חצי-חיונית (מה זה אומר? אפשר לקרוא במאמר הזה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1) 4. תיסוף בחומצת אמינו זו הוא הכרחי במקרים בספציפיים מאוד: מחלות, כוויות, טראומה, פעילות גופנית. אך ברוב המקרים לא תזדקק לתיסוף בה. בברכה גל |
וואלה תודה רבה על התגובה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ