ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פציעות ספורט (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   כאב מוזר/מחוש בעצם הזנב (https://israelbody.com/showthread.php?t=7314)

יiסי 22-03-07 13:56

כאב מוזר/מחוש בעצם הזנב

:helpsmilie: אני מתאמן בסביבות השלוש שנים עם הפסקות בשחייה , ריצה , והרמת משקולות פשוטות (לא דדליפט ותרגלים מסובכים סקוואט וכאלה שום דבר כזה) ממש שהייתי מתאמן משקולות תוכנית רגילה נורמלית וקלה לא יותר מזה תרגילים המוכרים והפשוטים.. לפני בערך חודשיים-שלושה חודשים התחיל לי משהו מוזר בעצם הזנב כול פעם שאני יושב לזמן ארוך לדוגמא שעה שעתיים בלי לקום באמצע יש לי כאב ממש מוזר בעצם הזנב ככה באזור התחת :P הכאב אף פעם לא בא לי בריצות או באמצע אימונים או משהו כזה.. אני שוקל 80 1.83 דיי בריא אבל עם אחוז שומן גבוה.. מה זה יכול להיות הכאב הזה?

Bodybuilder 22-03-07 17:10

אף אחד לא יכול להגיד לך ! לך לרופא

מתן18 22-03-07 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
:helpsmilie: אני מתאמן בסביבות השלוש שנים עם הפסקות בשחייה , ריצה , והרמת משקולות פשוטות (לא דדליפט ותרגלים מסובכים סקוואט וכאלה שום דבר כזה) ממש שהייתי מתאמן משקולות תוכנית רגילה נורמלית וקלה לא יותר מזה תרגילים המוכרים והפשוטים.. לפני בערך חודשיים-שלושה חודשים התחיל לי משהו מוזר בעצם הזנב כול פעם שאני יושב לזמן ארוך לדוגמא שעה שעתיים בלי לקום באמצע יש לי כאב ממש מוזר בעצם הזנב ככה באזור התחת :P הכאב אף פעם לא בא לי בריצות או באמצע אימונים או משהו כזה.. אני שוקל 80 1.83 דיי בריא אבל עם אחוז שומן גבוה.. מה זה יכול להיות הכאב הזה?

יש לי משהוד דומה מאוד...אתה מרגיש את הכאב גם בעמידה ממושכת??

יiסי 22-03-07 20:50

מתן16 כן אחי אם אני זוכר טוב גם בעמידה ממושכת אני מרגיש אבל ממש עמידה שלא זזים כזה

מתן18 22-03-07 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
מתן16 כן אחי אם אני זוכר טוב גם בעמידה ממושכת אני מרגיש אבל ממש עמידה שלא זזים כזה

גם לי יש את זה,אבל רגע זה לא מפריע לך להתאמן? והוא נשאר רק בגב התחתון או שהוא "עובר" לפעמים גם לשאר הגב?

יiסי 22-03-07 22:47

המממ לא מפריע לי להתאמן בכלל לא מרגיש את זה באימון למעת האמת יש ימים שאני אפילו לא מרגיש את זה ויש ימים שאני פשוט לא יכול לשבת אני צריך להישען כזה עם הגב.. עובר לכול הגב לא... תמיד בעצם הזנב

מתן18 22-03-07 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
המממ לא מפריע לי להתאמן בכלל לא מרגיש את זה באימון למעת האמת יש ימים שאני אפילו לא מרגיש את זה ויש ימים שאני פשוט לא יכול לשבת אני צריך להישען כזה עם הגב.. עובר לכול הגב לא... תמיד בעצם הזנב

קיצר יש לי בדיוק מה שיש לך רק ששלי הרבה יותר חמור:sad:

Kachok 23-03-07 00:19

נראה לי צומח לכם זנב מאבקת החלבון , תפנו לוטרינר דחוף

Bullet 23-03-07 01:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
נראה לי צומח לכם זנב מאבקת החלבון , תפנו לוטרינר דחוף

תכלס החומר הזה סתם חרא. לא רק שזה לא מנפח אותך, זה גם דופק את הכבד, את הכליות, וגם מצמיח לך זנב :sad:

מזל שמכרתי את מה שנשאר מהאבקת חלבון שלי :wiggle:

b_b_d 23-03-07 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

בדיוק התחיל גם לי! כבר חודש שזה ככה בדיוק כמו שאתה מתאר את זה. אם אני יושב הרבה זמן ולא זז זה לא כואב, אבל אז שאני בא לקום או קצת זז קדימה\ אחורה זה כאב מטורף! בעמידה זה לא כואב לי. רק בישיבה. בינתיים הפסקתי לעשות לחיצת רגליים וזה לאט לאט משתפר לי.

מתן18 23-03-07 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
תכלס החומר הזה סתם חרא. לא רק שזה לא מנפח אותך, זה גם דופק את הכבד, את הכליות, וגם מצמיח לך זנב :sad:

מזל שמכרתי את מה שנשאר מהאבקת חלבון שלי :wiggle:

לא יוגע אחי אולי זה רק האבקת חלבון של ישראל בודי..אני משתמש באחרת ואין לי שם זנב:whistle:

StaSus 23-03-07 20:01

ישבת הרבה זמן על משהו קשה וזהו..

מתן18 23-03-07 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
ישבת הרבה זמן על משהו קשה וזהו..

"משהו קשה"...לא יודע מה איתך אחי אבל אני לא בקטע..:whistle: :1eye: :whistle:

StaSus 23-03-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
"משהו קשה"...לא יודע מה איתך אחי אבל אני לא בקטע..:whistle: :1eye: :whistle:

למה זה היה יכול להיות טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח אחי למה לחשוב כחול?!

מתן18 23-03-07 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
למה זה היה יכול להיות טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח אחי למה לחשוב כחול?!

אני יודע אמרת משהו קשה...

בכל מקרה,אם הייתי "יושב על משהו קשה" היה כואב לי התחת ולא הגב:1eye:

Mad_dog 12-04-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

גם לי היה משהו דומה אני חושב בסוף הגב התחתוך שם אז הלכתי לרופא הוא אמר לתת מנוחה מאימונים לשבוע וחצי וזה עבר לי בערך אחרי שבוע ...

amir harduf 13-04-07 03:18

דבר ראשון... מתן 16 תפסיק להשוואת את הבעיה שלך לכל דבר זה ממש לא אותו הדבר.

נ.ב ולך כבר לקומלקס!!!

דבר שני.. זה יכול להיות הרבה דברים.. קח תמונה של בנאדם ותצייר עיגול על האזור הכואב.. אנ יאנסה לעזור לך מחר מתישהו...

לילה טוב

פיתו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ