![]() |
Igor !!!!! סרטון פואוזינג חדש !!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח יקר אתה. שמע תפציץ במאסה כפרה
|
גוף קטלני ביותר, אבל הפוזינג נראה כאילו אתה מת להשתין
|
חחחחחח
|
אהבתי מאד
אתה מזכיר לי אותי תמיד חטוב לא משנה כמה שטויות דוחפים לגוף האחוז שומן לא עולה ורק המאסה עולה |
ציטוט:
|
אח-נגר,
עם כל הציניות, אתה בהחלט יכול לעלות לבמה עם הנתונים שלך ולהתמודד בקטגוריה הבאה, ולמרות שהתחרות קשה אני מאמין שאתה יכול לעשות שם נזק!!! - בהצלחה גזר כל ישראלבודי מאחוריך!@!#!@!!! |
נזק היקפי, לא סתם נזק
|
יפה אבל לא ממש אהבתי תגב
יש לך חזה רע ביותר והאחורית אחת היפות אם לא ה.. |
כמה הבנאדם עף על עצמו פייייי יאלה הבנו אחי יש לך גוף חלאס להעלות כל יומיים זה לא אתר גייזים ועם טי שירט לא רואים אותך בכלל ל1ל
|
א. הפוזינג שלך בין הגרועים שראיתי
ב. אחלה חיטוב ג. הגב שלך הפיגור גם ההאמס והרגליים גם אבל פחות ד.חברה שלך מרשה שלך לגדול? |
בעיקרון יש את שקד העבריין מקלדת. הוא נושך קריות אז תזהר שהוא לא יעתיק את התמונה שלך למחשב שלו.הוא מסוכן תזהר לשים.תמונות עם ריבועים בבטן זה מחמם אותו עוד ייותר
|
גוף נחמד,ניראה שירדת בנפח מהתמונות הקודמות .?
מצתרף לשאלה של אוריין היא מרשה מרשה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חח לך לך תחפש מי יגלגל אותך בדשא ימסכן עאלק 106 קילו איגור איפרח :):):):) אתה עושה לי כבר כאבי בטן מלשמוע אותך אתה בטח שותה רד בול לפני אימון חחחחחחחח יביזבוז קלוריות ......
|
מהההההה????????? אני לא מצליח להבין את הקשר בכתיבה שלך.. "יגלגל אותך בדשא"? מה זה אומר לעאזל? "שותה רד בול לפני האימון יבזבוז קלוריות"? מה זה הכתיבה הזאת? שמע כמו שאמרו לך פה אתה סתם עוד עבריין מקלדת. ולמה שאני יעשה לך כאבי בטן? אני לא מבין אותך יעילג תלמד לרשום כבר.. נו בוא תפרסם את משקלי העבודה שלך עבריינוש..
|
אמרתי ואני עדיין חושב שהוא צריך לכתוב ספר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ