![]() |
לעשות ab?
בגלל שאני משחק כדורסל 4 פעמים בשבוע, לא ממש יוצא לי ללכת לחדר כושר בתדירות גבוהה, וגם כשאני מגיע אני מגיע כשאני לא התאוששתי מספיק מאימוני הכדורסל.
יוצא לי להתאמן פעמיים בשבוע, וממש קשה לי להגיע 3 פעמים, אם בכלל. השאלה שלי, האם בכל זאת לפצל לab? אני פשוט מרגיש שאני לא מתקדם עם הfbw שלי, בכלל. מה לעשות? |
ציטוט:
|
הנה התפריט שלי:
תפריט ארוחת בוקר (514 קלוריות, 30 גרם חלבון, 18 גרם שומן, 57 גרם פחמימה) • חופן שקדים. • מלפפון/עגבנייה. • חצי גביע גבינה לבנה 0.5% שומן. • 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה. ארוחות ביניים (833 קלוריות, 40 גרם חלבון, 27 גרם שומן, 106 גרם פחמימה) • 2 לחמניות עם גבינה לבנה, גבינה צהובה וזיתים. • ביום של אימון – לחמנייה נוספת עם לאבנה, ו3 פרוסות חציל (על האש) – (תוספת של 324 קלוריות, 10 גרם חלבון, 7 גרם שומן, 55 גרם פחמימה). ארוחת צהריים (460 קלוריות, 39 גרם חלבון, 12 גרם שומן, 50 גרם פחמימה) • חצי כוס אורז לבן/פתיתים. • שני שניצלים/5 קציצות ברוטב אדום. • כף קטשופ. ארוחת צהריים ביום של אימון (620 קלוריות, 49 גרם חלבון, 17 גרם שומן, 68 גרם פחמימה) • חצי כוס אורז לבן/פתיתים. • שלושה שניצלים/7 קציצות ברוטב אדום. • כף קטשופ. ארוחה לפני האימון (140 קלוריות, 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, 24 גרם פחמימה) • אפרסק/שזיף. • חטיף דגנים corny. ארוחה אחרי האימון (343 קלוריות, 24 גרם חלבון, 1 גרם שומן, 57 גרם פחמימה) • חופן צימוקים. • כף דבש. • חצי קופסא של טונה במים. • רבע גביע גבינה לבנה 0.5% שומן. • פרוסת לחם מחיטה מלאה. ארוחה לפני השינה (275 קלוריות, 15 גרם חלבון, 20 גרם שומן, 8 גרם פחמימה) • רבע גביע גבינה לבנה 0.5% שומן. • כף שמן זית. • עגבנייה/מלפפון. • ביצה קשה. כללי ביום של אימון: קלוריות – 3034. חלבון – 170 גרם. שומן – 94 גרם. פחמימה – 375 גרם. כללי ביום בלי אימון בכלל: קלוריות – 2207 חלבון – 136 גרם. שומן – 81 גרם. פחמימה – 302 גרם. |
בן כמה אתה ואיזה ליגה אתה משחק?
|
ציטוט:
|
בן 17, שוקל 68, מטר 80.
|
ועכשיו תענה לי איזה ליגה אתה?
|
מחוזית חיפה.
אשמח לתגובות נוספות כדי לדעת מה לעשות.. |
עם כל הכבוד זאת ליגה נמוכה תתאמן axbxa מנוחה bxaxb בימים שאין לך אימונים יום אחד התאוששות זה מספיק לך במיוחד שהאימוניכדורסל שלך לא כאלו עצימים..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ